Awarduitreiking: Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Steenokkerzeel

Woensdag 5 juni 2024 10:34 - geschreven door Bart

Dranken & Zuivel Uylenbroeck is de Vriendelijkste Handelaar van Steenokkerzeel.
Benieuwd naar hun score en die van de andere laureaten?

De uitreiking van de “Vriendelijkste Handelaar van Steenokkerzeel” ging door in de raadszaal van het stadhuis van Steenokkerzeel. Burgemeester Kurt Ryon, we mochten niet burgemeester zeggen van hem, dus Kurt was aanwezig om persoonlijk de awards uit te reiken. En hij was niet alleen. Schepen Geert Laureys, Jelle Mombaerts, Wim Mombaerts en Kristin Hule.
De laureaten werden, verwelkomt met een glaasje fruitzaak, water, Cava of het lokale bier …Ne Perkse bruine.

De genomineerden waren Dranken & Zuivel Uylenbroeck, Van Cuyck, Groenten en fruit Dewinter, De Versmarkt - Slagerij  Nys en Bakkerij Claes

Zij kregen van hun collega’s en klanten meer dan 9/10 en dit vanwege hun goede service en klantvriendelijkheid die zij aan hun klanten bieden.

Alle handelaars in Steenokkerzeel kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Steenokkerzeel.
Heb jij een zaak in Steenokkerzeel en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We stellen je graag voor aan de laureaten

Drankenservice Gillaerts – Michiels 
Bij Drankenservice Gillaerts - Michiels in Steenokkerzeel kun je als particulier en bedrijf terecht voor een uitgebreid assortiment aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Van wijnen en sterke drank tot een grote variëteit aan bieren en speciale bieren, evenals water en frisdranken. Organiseer je een feestje? Kom langs voor het zelf afhalen van je dranken. Op zoek naar een origineel cadeau? Hun geschenkmanden, gevuld met bier, wijn of sterke drank, zijn perfect voor elke gelegenheid. Bezoek hun voor kwaliteit en service op maat.

Bakkerij Claes
Sinds 1940 is Bakkerij Claes een begrip in Steenokkerzeel, bekend om zijn verse kwaliteitsproducten. Dagelijks kun je hier terecht voor vers brood, pistolets, sandwiches, gebakjes en unieke, gepersonaliseerde taarten voor elke gelegenheid, inclusief huwelijkstaarten. Bestel eenvoudig via hun webshop om lange wachttijden te vermijden en wees zeker van je favoriete lekkernijen. Elektronisch betalen is nu ook mogelijk. Bezoek Bakkerij Claes voor ambachtelijke bakkersproducten met passie gemaakt, of bestel online voor gemak en kwaliteit.

De Versmarkt – Slagerij Nys 
Bij De Versmarkt in Steenokkerzeel vind je alles voor je dagelijkse boodschappen, van dagvers brood en belegde broodjes tot vers bereide gerechten en fruitmanden, zij hebben het allemaal. Hun kwaliteitsslagerij biedt de meest verse vleeswaren, en je kunt bij hun ook terecht voor frisdranken, wijnen, snoep en sigaretten. Zoek je een leuk geschenk? Kies dan voor hun prachtige fruitmanden. Bij De Versmarkt staan kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop, zodat je altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat. Bezoek hun voor een complete en fijne winkelervaring.

Groenten en Fruit Dewinter
Bij Groenten en Fruit Dewinter in Steenokkerzeel vind je de meest verse groenten en fruit, lokaal geteeld door Kelly en haar team. De aardappelen worden door de eigenaars zelf geteeld, en het witloof komt rechtstreeks van het veld. In de winkel in Perk vind je een seizoensgebonden assortiment, zodat je altijd van de meest verse producten kunt genieten. Dankzij samenwerking met lokale boeren komt alles rechtstreeks van de teler naar de winkel. Proef ook de heerlijke verse honing van een lokale imker. Daarnaast levert Groenten en Fruit Dewinter ook aan brasseries en restaurants. Bezoek hun en ontdek de smaak van verse, lokale producten!

Van Cuyck
Bij Van Cuyck bvba in Steenokkerzeel vind je hoogwaardige elektrische huishoudapparaten van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een TV, stofzuiger, wasmachine, of keukenaccessoires zoals kookpannen en bestek, Van Cuyck heeft het allemaal. Hun ervaren team helpt je graag bij de keuze van smartphones, tablets, en GPS-systemen. Bovendien bieden ze advies en abonnementen voor digitale TV, internet, en telefonie. Met meer dan 30 jaar ervaring garanderen we uitstekende service en een betrouwbare dienst-na-verkoop. Bezoek Van Cuyck voor kwaliteit en deskundig advies.

Dranken & Zuivel Uylenbroeck
Bij Drank Zuivelcentrale Uylenbroeck vind je een uitgebreid assortiment aan dranken, zuivelproducten en voeding. Dit familiebedrijf, al vier generaties lang een begrip, staat bekend om zijn uitstekende service en topkwaliteit. Of je nu online, telefonisch, via mail bestelt of langsrijdt bij de drive-in, Uylenbroeck maakt het je gemakkelijk. Ze leveren aan huis in de regio Vlaams-Brabant, Mechelen en delen van Brussel. Van frisdranken, Belgische bieren en wijnen tot zuivel en geschenkmanden, hier vind je alles wat je nodig hebt voor elk feestje of dagelijkse behoefte. Ontdek meer op hun webshop en geniet van gemak en kwaliteit.

Wie is nu de Vriendelijskte Handelaar van Steenokkerzeel?

Na een leuke babbel van den Kurt, je weet wel, de burgemeester van Steenokkerzeel, maar we moeten Kurt zeggen, en een woordje uitleg van Luc Verheyden, zaakvoerder Handelsgids.be, werden de scores bekend gemaakt in een willekeurige volgorde.

Eerst en vooral zijn alle 5 laureaten geëindigd met een zeer hoge score waarvoor proficiat. Er is natuurlijk altijd één die de hoogste score heeft.

Eerst werd Bakkerij Claes met een 9.38/10 in de bloementjes gezet. Wist je dat zij een zeer uitgebreid webshop hebben? Guido Van Cuyck van Excellent Van Cuyck  werd beloond door zijn klanten met  zeer mooie score van 9,54/10 en De Versmarkt - Slagerij  Nys 9.41/10. Groenten en fruit Dewinter, kreeg ook een zeer hoge score namelijk 9,43/10.


En toen bleef er nog iemand over. Scoorde Dranken & Zuivel Uylenbroeck nog hoger. Ja hoor, zij wonnen de titel voor 2023, met een prachtige score van 9,55/10 en mag zich nu een jaar lang verdiend de Vriendelijkste Handelaar van Steenokkerzeel noemen.

 

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Awarduitreiking: Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Steenokkerzeel"