De handelaars uit Steenokkerzeel stellen voor

Alles over Steenokkerzeel

Welkom in Steenokkerzeel!
Deze charmante gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, gelegen tussen Leuven en Mechelen, heeft een landelijke uitstraling met veel groene ruimtes en een rijke geschiedenis. Dit maakt het een aantrekkelijke plek voor zowel bewoners als bezoekers.

Een van de meest bekende locaties in Steenokkerzeel is Brussels Airport, de belangrijkste internationale luchthaven van België. De luchthaven heeft een grote impact op de economie en infrastructuur van de regio. Het Kasteel van Horst, omringd door prachtige parken, is een historisch monument uit de 16e eeuw. Het kasteel en de omliggende tuinen bieden een prachtig decor voor wandelingen en zijn vaak het toneel van diverse evenementen en culturele activiteiten.

Steenokkerzeel is ideaal voor wandelaars en fietsers dankzij de groene gebieden en natuur. Het landschap biedt tal van mogelijkheden om te genieten van de buitenlucht en de rust van de natuur. Domein Drie Fonteinen is een prachtig park waar zowel locals als bezoekers kunnen wandelen, picknicken of gewoon ontspannen. Het park heeft verschillende wandelpaden en een vijver, wat het tot een ideale plek maakt voor een rustige middag.

De lokale economie van Steenokkerzeel is divers met veel kleine bedrijven, boerderijen en winkels die de gemeenschap levendig houden. De gemeente staat bekend om haar gastvrije sfeer, met regelmatig plaatsvindende lokale evenementen en markten.

Nieuws uit Steenokkerzeel
Voor meer informatie over winkels, restaurants en lokale bedrijven kun je terecht op Steenokkerzeel.handelsgids.be. Hier vind je alle details over de handelszaken in de gemeente, evenals contactinformatie en openingstijden.