Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Tessenderlo

Vrijdag 17 mei 2024 12:08 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Tessenderlo.

Alle handelaars in Tessenderlo kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Tessenderlo. Heb jij een zaak in Tessenderlo en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Tessenderlo langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Tessenderlo mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 629 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Reynders Hengelsport­-9.04/10
Bij Reynders Hengelsport in Tessenderlo, gespecialiseerd in wedstrijdvissen, vind je alles wat je nodig hebt voor elke vorm van hengelen, van aas tot hengels en accessoires. Ze bieden visvoer van Attrafish, inclusief Bait Boosters, en haakaas van merken zoals Berkley Powerbait. Hun ruim assortiment hengels omvat passende modellen voor elke visser, vergezeld van bijpassende vishaken. Je kunt je volledig uitrusten met vismanden, stoelen en Arca dobbers, aangepast aan stromend of stilstaand water. De winkel heeft ook visserskleding, tenten en shelters, zowel voor professionele als amateurvissers. Bekijk productreviews op YouTube of volg ze op Facebook voor updates.

Garage Exelmans-9.34/10
Garage Exelmans, een familiebedrijf en hoofdverdeler van Opel in Diest, Tessenderlo en omgeving, staat al sinds 1977 bekend om zijn expertise in verkoop en onderhoud van Opel-voertuigen. In hun showroom vind je de nieuwste Opel-modellen en kwalitatieve tweedehandswagens, ondersteund door professionele en klantgerichte service. Carrosserie Thomas, hun partner in carrosserieherstel, biedt Color for Life-lakgarantie en 2 jaar Eurogarant. Met Smart Repair bieden ze bovendien een kostenefficiënte oplossing voor kleinere schades. Voor jonge premium tweedehandswagens kun je terecht bij hun Exciting Cars-afdeling. Bezoek de ruime showroom voor jouw ideale wagen of bekijk het online aanbod.

De Vriendelijkste Handelaar van Tessenderlo met een score van 9,47/10 is Dierenartsenpraktijk Hulsterheide Services geworden.
Dierenartsenpraktijk Hulsterheide in Tessenderlo is uitgerust met gespecialiseerde ruimtes, waaronder spreekkamers, een operatiekamer, een laboratorium, een tandheelkundige ruimte en een afdeling voor medische beeldvorming. Dankzij hun expertise en moderne faciliteiten kan de praktijk de juiste diagnose en behandeling voor jouw huisdier stellen. Ze adviseren graag over passende voeding, zowel onderhouds- als dieetvoeding, voor dieren met specifieke gezondheidsproblemen. In hun dierenapotheek vind je een breed scala aan genees- en verzorgingsmiddelen, zoals vachtverzorging, vitamines en tandverzorgingsproducten, alles op advies van de dierenarts.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be