Openingsuren

Maandag 05/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 06/12 GeslotenGesloten
Woensdag 30/11 GeslotenGesloten
Donderdag 01/12 GeslotenGesloten
Vrijdag 02/12 Gesloten17:00 - 23:30
Zaterdag 03/12 Gesloten17:00 - 23:30
Zondag 04/12 12:00 - 14:0017:00 - 23:30

Info

Welkom in Den Board!

Sinds 1988 is dit de plaats bij uitstek om ribbetjes à volonté te smullen aan een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. 
Gezellig tafelen met z'n tweetjes, het gezin of vrienden in een gezellig authentieke sfeer met open haard, breng dan zeker eens een bezoekje aan restaurant Den Board en laat je smaakpupillen verwennen. Tijdens de warme zomermaanden is er ook de mogelijkheid om te eten op het terras, met zicht op de tuin waar kids zich kunnen vermaken.

Hoewel restaurant Den Board al meer dan 30 jaar bestaat, hebben Cathy en Jean-Claude op 8 juni 2020 de fakkel overgenomen. Sindsdien verwelkomen de nieuwe eigenaars van Den Board jullie met open armen. 


Van vleesgerechten tot kinderspaghetti

Cathy en Jean-Claude bereiden al hun gerechten in eigen keuken met dagverse ingrediënten. Op de menukaart van Den Board staan verschillende soorten vleesgerechten waaronder gemarineerde ribbekes, rundsbrochette, rundssteak en als specialiteit spare-ribs op de grill.
Ook aan de kleinsten onder ons is er gedacht. Zij kunnen genieten van een smaakvolle kinderspaghetti, balletjes in tomatensaus of knapperige frietjes met vol-au-vent.


Pannenkoeken en wafels

Plan je een gezellig namiddagje met je kinderen of kleinkinderen, ga dan zeker bij Den Board langs om te smullen van lekkere pannenkoeken en wafels. Een ijsje als aflsuiter kan zeker niet ontbreken!


Feestzaal

Ook bij een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, familiefeest, communiefeest of andere gelegenheden kan u terecht bij Den Baord. De Ninovense uitbaters verzorgen je feest tot in de puntjes.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Den Board een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top service!... 7,9 Review door: Julia
doe zo verder... 10 Review door: Lore
Super,niks op aan te merken... 10 Review door: Erik
altijd heel vriendelijk! en de r... 10 Review door: Kristof
zeer vriendelijke mensen, vlotte... 9,5 Review door: Liliane