Info

Een concert, toneel, theatershow of comedyshow op het oog die je graag wil zien, maar nog geen tickets gekocht? Bij Jeroen Events in de Wilderstraat in Ninove kunt u terecht voor allerhande toegangskaarten voor activiteiten en voorstellingen aan een scherpe en correcte marktprijs.

U kan dikwijls kiezen tussen verschillende ticketformules. Zo kunt u een voorstelling bijwonen met een standaard ticket, maar wanneer het iets meer mag zijn kunt u ook opteren voor een VIP-ticket met enkele upgrades aan verbonden (betere plaatsen, hapje/drankje ter plaatse, ...).

 

Tickets voor concerten en shows

Een dagje of avondje uit gepland? Nog op zoek naar inspiratie voor een leuke activiteit? Het aanbod aan concerttickets, comedyshows, toneelvoorstellingen en theatershows bij Jeroen Events in Ninove is zo ruim en divers dat er voor ieder wel wat wils te reserveren valt. 

De kalender met aankomende shows en voorstellingen vind je onmiddellijk terug op de website van Jeroen Events : www.jeroenevents.be .
 

Formules

Een show of voorstelling bijwonen is altijd een hele ervaring. Je wordt ondergedompeld in de sfeer en context van de gekozen performance en geniet van een schitterende avond.

Bij Jeroen Events heb je dikwijls de mogelijkheid om, naast de standaard tickets, te kiezen voor een VIP-ticket. In veel gevallen geniet je zo van een betere plaats in de zaal en zijn er soms leuke extra's aan verbonden, zoals een hapje of drankje bij ontvangst of tijdens de pauze. 

Tickets voor de voorstellingen zijn ideaal om als cadeau of geschenk te geven en een familielid, kennis of geliefde mee te verrassen.

De formules voor de verschillende shows staan allemaal mooi opgelijnd op de website van Jeroen Events, dus breng hier zeker eens een bezoekje aan!

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Jeroen Events een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond