Openingsuren

Maandag 06/12 10:00 - 18:30
Dinsdag 30/11 10:00 - 18:30
Woensdag 01/12 10:00 - 18:30
Donderdag 02/12 Gesloten
Vrijdag 03/12 10:00 - 18:30
Zaterdag 04/12 10:00 - 18:30
Zondag 05/12 Gesloten

Info

Arti-Fleur Deco is dé speciaalzaak voor uw bloemen en decoratie

Arti-Fleur Deco zorgt voor dagverse snijbloemen, mooie bloemstukken, frisse planten en levensechte kunstbloemen en zijdebloemen. Hierbij zijn ook tal van mooie potten of zelfs kleinmeubelen verkrijgbaar. Bloemen en andere decoratiestukken zijn te verkrijgen in een breed gamma van verschillende stijlen en soorten, goed voor tal van verschillende gelegenheden zoals huwelijken, verjaardagen of communiefeesten. 
 

Bloemist

U kan terecht bij Arti-Fleur Deco voor de merken Murano en American Style Cristal. Naast producten van een hoge kwaliteit biedt deze bloemist ook een al even kwalitatieve service! U kan steeds bij haar medewerkers terecht voor advies en antwoorden op al uw vragen. 
 

Cadeaubon Kust

Sinds kort aanvaarden ze bij Arti-Fleur Deco de Cadeaubon Kust in de zaak. U kan ook een Cadeaubon Kust aankopen bij hen, leuk om cadeau te geven of te krijgen!
 

Huwelijken en begrafenissen

Voor huwelijksfeesten zit u bij Arti-Fleur Deco bij het goede adres: zij zijn de groene draad voor de feestaankleding van uw kerk, feestzaal of hoe en waar dan ook. Voor restaurant of feestzaal verzorgen zij de bloemendecoratie en verhuren ze ook tafelpotten en vaasjes. Voor de gelukkige netgetrouwden realiseren ze mooie trouwboeketten. Heeft u daarentegen een begrafenis te regelen? Ook hier voorziet de zaak de versiering. 
 

Decoratie en geschenken

Heeft u nog vragen over de diensten en het aanbod van Arti-Fleur Deco? Vraag dan volledig vrijblijvend advies en uitleg door even langs te komen en een van haar medewerkers aan te spreken, bel naar het nummer 059/33 03 15 of je kan surfen naar de website http://www.artifleurdeco.be.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Doe zo voort u hebt een fantasti... 10 Review door: Rosette
doe zo voort... 10 Review door: Jacqueline
Volhouden !... 10 Review door: Mara
Steeds een plezier om naar toe t... 10 Review door: Danielle
Mooie winkel... 10 Review door: Dominique
Zeer vriendelijke meneer die goe... 7 Review door: Hannah
Een prachtige bloemenzaak veel m... 9,5 Review door: Rosette