Diema's Boerenbrood

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 GeslotenGesloten
Woensdag 12/05 06:30 - 18:30
Donderdag 13/05 06:30 - 18:30
Vrijdag 14/05 06:30 - 18:30
Zaterdag 15/05 06:30 - 18:30
Zondag 16/05 06:30 - 18:30

Foto’s

Info

Voor een boerenbrood lekker en fijn moet je bij Diema's Boerenbrood zijn.

 

Het lekkerste brood aan de kust

Diema's boerenbrood is een begrip aan de kust. Onze winkels bieden u dagelijks lekker vers brood en banket, op ambachtelijke wijze gemaakt. Elke dag zetten onze bakkers hun beste beentje voor om u te verwennen en te verrassen met kraakverse producten die voedzaam en gezond zijn. Ons assortiment is bijzonder ruim: van stevig Waldkornbrood tot heerlijke eclairs en van lekkere flantaart tot traditioneel stokbrood.

 

Vier specialiteiten:

Diema's Boerenbrood is vooral voor vier specifieke producten overbekend aan de kust. Men komt van einde en verre om ze te proeven:

Pannepotjes: Ooit gemaakt op vraag van een restaurant in Oostduinkerke dat op zoek was naar kleine pistoletjes en sindsdien een traditie bij Diema's Boerenbrood. Pannepoetjes worden gemaakt van dezelfde ingrediënten als het boerenbrood.
•Piotten: Soldatenkoeken met een heel eigen ingrediëntenmengeling (o.a. honing en krenten) die nog altijd op ambachtelijke wijze wordt gebakken. Soldatenkoeken werden vroeger gebruikt als lokmiddel voor soldaten en zijn daarna geëvolueerd tot een streekgebonden lekkernij.
•Grootmoedertaart: Een specialiteit van het huis naar de bekende flamusse aux pommes et au rhum uit de Lorraine, een rustieke taart met lekkere appelen, rozijnen en rum.
Breugheltaart: Een heerlijke taart met appelen die samen met onze grootmoedertaart een topper is in onze winkels.


Spring zeker eens binnen bij Diema's Boerenbrood voor het beste brood en patisserie-aanbod dat de kust u te bieden heeft! U vindt de zaak in Oostende aan de Zeedijk op nummer 164. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief