Feestzaal Ten Stuyver

Openingsuren

Maandag 08/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 07/06 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Feestzaal Ten Stuyver te Oostende verzorgt uw feest of evenement op professionele wijze.
 

Brunch en barbecue

Elke 2de en 4de zondag van de maand organiseert Ten Stuyver zijn brunchen. Een concept dat al heel wat koppels, families, vrienden & bedrijven heeft kunnen bekoren. Tussen de verschillende menugangen door heeft u de gelegenheid een stapje te wagen op de ruime dansvloer met huisorkest.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus worden de brunchen vervangen door onze barbecues.
 

Huwelijksfeest

Bij Feestzaal Ten Stuyver maakt u van uw huwelijk een onvergetelijke gebeurtenis. Samen bespreekt u uw wensen en voorkeuren. Vervolgens wordt een huwelijksfeest samengesteld volledig volgens uw
normen en budget.

Of het nu sober moet blijven of groots en chique, alles is mogelijk. De vele menumogelijkheden worden vooraf besproken, evenals de tafelschikking, de eventuele tafelversiering, ceremonie en muziek. Door de jarenlange ervaring kan u rekenen op goede raad en suggesties, zodat uw huwelijksfeest tot in de puntjes klopt.
Bij mooi weer wordt u ontvangen in de prachtige tuin, maar ook bij minder weer moet de geklimatiseerde feestzaal niet onderdoen. De recepties zijn formules a volonté, zo zal er voortdurend parelwijn, fruitsap en andere drank op vraag geschonken worden. Eveneens worden er constant diverse warme en koude aperitiefhapjes aangeboden.
 

Verenigingsfeesten

Is uw vereniging op zoek naar een locatie voor de jaarlijkse maaltijd of evenement? De feestzaal in Oostende is beschikbaar voor alle verenigingen. Samen met uw bestuur of verantwoordelijken wordt een menu samengesteld, angepast aan het budget van uw clubkas. Uiteraard is het niet verplicht om met menu’s te werken, de zaal is voor al uw doeleinden beschikbaar.
 

Zakelijk zaalverhuur

De feestzaal zaal wordt regelmatig ter beschikking gesteld voor beurzen, seminaries, tentoonstellingen, modeshows enzovoort. Hij beschikt over een uitstekende geluidsinstallatie en heeft zelfs een aparte kleedruimte. 

Bezoek de website voor alle opties die de feestzaal in Oostende u kan bieden: www.tenstuyver.be.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief