Rouwcentrum Jim Raes

Openingsuren

Maandag 05/06 15:30 - 18:00
Dinsdag 06/06 15:30 - 18:00
Woensdag 07/06 15:30 - 18:00
Donderdag 08/06 15:30 - 18:00
Vrijdag 09/06 15:30 - 18:00
Zaterdag 03/06 15:30 - 18:00
Zondag 04/06 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Rouwcentrum Jim Raes

Iemand die u nauw aan het hart lag verliezen kan heel zwaar zijn, dat weet niet het minste de familie van begrafenissen Raes. Juist daarom bieden zij al sinds 1936 een persoonlijke uitvaartzorg voor mensen, door mensen.
 

Begrafenis

Bij Rouwcentrum Jim Raes weten ze maar al te goed dat het verlies van een dierbare zwaar kan vallen. U heeft dan meer dan genoeg zaken aan het hoofd: daarom kan rouwcentrum Jim Raes de volledige organisatie van de begrafenis, inclusief het transport, de eventuele misdienst en uitvaart, op zich nemen naarmate de nabestaanden dit wensen.
Begrafenissen Jim Raes biedt een uitgebreid gamma aan diensten aan om de begrafenis zo vlot mogelijk te doen verlopen. Een vlot verloop en goede organisatie zijn belangrijk, dit is ten slotte een moment om alle fijne momenten met de overledene te herdenken en een laatste groet te brengen in de juiste omstandigheden. Het is zaakvoerder Jim Raes die samen met zijn ectgenote Els Goefebeur en vader Leo Raes die hiervoor instaan. 
 

Ornamenten

Rouwcentrum Jim Raes biedt een uitgebreid gamma met allerlei bloemstukken, kisten, grafornamenten, grafzerken en meer aan. Ze zorgen ook voor eventuele rouwmaaltijden, een aula en uitvaartverzekeringen. Rouwcentrum Jim Raes is steeds op alles voorzien om het hele gebeuren zo draaglijk mogelijk te maken en u ten volste te ondersteunen tijdens het rouwproces. 
 

Uitvaartverzekeringen

Hiervoor kan u ook bij hun terecht, zij noemen het een “voorafregeling”. Alle persoonlijke en specifieke zaken die de persoon wenst bij overlijden worden op voorhand vastgelegd zodat de belasting veel minder wordt op het moment zelf.
Het is volledig gratis bij rouwcenter Jim Raes.
Het zijn geen contracten met kleine lettertjes en u bent nog steeds vrij over te stappen naar een andere firma.

Heeft u nog vragen over de diensten van Rouwcentrum Jim Raes? Neem dan contact op via het nummer 059/33.00.07.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Rouwcentrum Jim Raes een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond