Andere belangrijke handelaars

Banner Rouwcentrum Jim Raes

Rouwcentrum Jim Raes

Openingsuren

Maandag 15:30 - 18:00
Dinsdag 15:30 - 18:00
Woensdag 15:30 - 18:00
Donderdag 15:30 - 18:00
Vrijdag 15:30 - 18:00
Zaterdag 15:30 - 18:00
Zondag Op afspraak

De winkel en het bureel worden ook op afspraak geopend.

Voor een afspraak kan je Jim bereiken op het nr 0474 / 205 600.

Eindejaarsactie van Rouwcentrum Jim Raes
Eindejaarsactie van Rouwcentrum Jim Raes
 

Foto’s

Info

Iemand die u nauw aan het hart lag verliezen kan heel zwaar zijn, dat weet niet het minste de familie Raes. Juist daarom bieden zij al sinds 1936 een persoonlijke uitvaartzorg voor mensen, door mensen, met Rouwcentrum Jim Raes. 
 

Volledige ondersteuning

Bij Rouwcentrum Jim Raes weten ze maar al te goed dat het verlies van een dierbare zwaar kan vallen. U heeft dan meer dan genoeg zaken aan het hoofd: daarom kan Rouwcentrum Jim Raes de volledige organisatie van de begrafenis, inclusief het transport, de eventuele misdienst en uitvaart, op zich nemen naarmate de nabestaanden dit wensen. Raes biedt een uitgebreid gamma aan diensten aan om de begrafenis zo vlot mogelijk te doen verlopen. Een vlot verloop en goede organisatie zijn belangrijk, dit is ten slotte een moment om alle fijne momenten met de overledene te herdenken en een laatste groet te brengen. 
 

Een brede waaier aan ornamenten

Rouwcentrum Jim Raes biedt een uitgebreid gamma met allerlei bloemstukken, kisten, grafornamenten, grafzerken en meer aan. Ze zorgen ook voor eventuele rouwmaaltijden, een aula en uitvaartverzekeringen. Rouwcentrum Jim Raes is steeds op alles voorzien om het hele gebeuren zo draaglijk mogelijk te maken en u ten volste te ondersteunen tijdens het rouwproces. 

Heeft u nog vragen over de diensten van Rouwcentrum Jim Raes? Neem dan contact op via het nummer  059/33 00 07. 

Ligging en routebeschrijving

Bereken uw route