Davids Dakwerken

Openingsuren

Maandag 17/12 Na afspraak
Dinsdag 18/12 Na afspraak
Woensdag 19/12 Na afspraak
Donderdag 13/12 Na afspraak
Vrijdag 14/12 Na afspraak
Zaterdag 15/12 Na afspraak
Zondag 16/12 Gesloten

De dakwerker die ook werkt tijdens het bouwverlof !

Foto’s

Info

Davids Dakwerken voorziet een totaalpakket aan dakwerken. Is uw dak toe aan onderhoud of renovatiewerken, of legt u een dak aan? Davids Dakwerken helpt u verder, zelfs tijdens het bouwverlof! 
 

Alles voor uw dak

Het totaalaanbod van Davids Dakwerken is zeer ruim. Een eerste aangeboden dienst is daktimmerwerken: de houten fundamenten van uw dak zijn uiterst belangrijk, daarom laat u deze best aanleggen door een expert waar u op kan bouwen, zoals Davids Dakwerken! Eenmaal uw fundamenten aangelegd zijn zorgt Davids Dakwerken ook voor de bedekking van uw dak, hetzij met dakpannen, hetzij roofing (met asfalt). Ook de afwerking van oversteken in verschillende materialen en de aanleg van goten en afvoerbuizen wordt door Davids Dakwerken tot in de puntjes verzorgd! 
 

Service om u tegen te zeggen

Davids Dakwerken staat echter niet alleen voor een piekfijn afgewerkt resultaat, maar ook voor een excellente totaalservice! Deze houdt in dat al zijn medewerkers steeds samen met de klant overlopen op welke manieren een bepaalde klus kan gebeuren, met welke materialen, wat de voor- en nadelen zijn, hoelang het zal duren en hoeveel het plaatje zal kosten. Zo weet de klant steeds waar hij staat, en dat hij de laagste prijs betaalt voor de beste service. 

Heeft u nog uit te voeren dakwerken? Neem dan contact op met Davids Dakwerken en vraag een gratis vrijblijvende prijsofferte aan! 

Ligging en routebeschrijving