Openingsuren

Maandag 18/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Davids Dakwerken voorziet een totaalpakket aan dakwerken. Is uw dak toe aan onderhoud of renovatiewerken, of legt u een dak aan? Davids Dakwerken helpt u verder, zelfs tijdens het bouwverlof! 
 

Alles voor uw dak

Het totaalaanbod van Davids Dakwerken is zeer ruim. Een eerste aangeboden dienst is daktimmerwerken: de houten fundamenten van uw dak zijn uiterst belangrijk, daarom laat u deze best aanleggen door een expert waar u op kan bouwen, zoals Davids Dakwerken! Eenmaal uw fundamenten aangelegd zijn zorgt Davids Dakwerken ook voor de bedekking van uw dak, hetzij met dakpannen, hetzij roofing (met asfalt). Ook de afwerking van oversteken in verschillende materialen en de aanleg van goten en afvoerbuizen wordt door Davids Dakwerken tot in de puntjes verzorgd! 
 

Service om u tegen te zeggen

Davids Dakwerken staat echter niet alleen voor een piekfijn afgewerkt resultaat, maar ook voor een excellente totaalservice! Deze houdt in dat al zijn medewerkers steeds samen met de klant overlopen op welke manieren een bepaalde klus kan gebeuren, met welke materialen, wat de voor- en nadelen zijn, hoelang het zal duren en hoeveel het plaatje zal kosten. Zo weet de klant steeds waar hij staat, en dat hij de laagste prijs betaalt voor de beste service. 

Heeft u nog uit te voeren dakwerken? Neem dan contact op met Davids Dakwerken en vraag een gratis vrijblijvende prijsofferte aan! 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief