Ivo Coegnarts bv

Openingsuren

Maandag 06/12 Na afspraak
Dinsdag 07/12 Na afspraak
Woensdag 08/12 Na afspraak
Donderdag 09/12 Na afspraak
Vrijdag 10/12 Na afspraak
Zaterdag 04/12 Na afspraak
Zondag 05/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor een professionele dakwerker met jaren ervaring bent u bij Ivo Coegnarts zonder twijfel aan het juiste adres!
 

Aanleg van alle soorten daken

Ivo Coegnarts voorziet zonder problemen de aanleg van tal van uiteenlopende soorten daken, vlak of hellend en uit verscheidene mogelijke materialen. Aan de hand van uw stijl en noden kan u opteren voor bijvoorbeeld een dak van leien, maar ook dakpannen en roofing behoren tot de mogelijkheden. De zelfwerkende patroon is een geregistreerde aannemer die elke klus opnieuw garant staat voor een schitterend resultaat en een uiterst tevreden klant.
 

Renovatie en onderhoud

Naast de aanleg van nieuwe daken voorziet Ivo Coegnarts ook een grondige onderhoudsbeurt voor zijn klanten die al een dak boven hun hoofd hebben. Is er schade aan uw dak door slijtage of stormschade? Dan repareert Ivo dit in een mum van tijd. Indien u uw dak niet regelmatig grondig laat onderhouden, kan het immers sneller gaan verslijten en vergroot het risico op kleine en grote problemen, van vervelende lekken en waterschade tot instabiele daken.
 

Koper-, lood- en zinkwerken

Voor een goede afloop van de regen heeft uw dak uiteraard een dakgoot en afvoerbuizen nodig. Deze worden eveneens aangelegd en onderhouden door Ivo Coegnarts. Hij neemt allerlei klussen aan op basis van koper, look en zink, al dan niet gerelateerd aan het dak.

Wenst u eens te polsen of Ivo Coegnarts iets voor u kan betekenen, of had u graag een offerte gehad voor uw dakwerken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via het nummer 016/60 73 85. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/