Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 17/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Party Crew in Rotselaar beschikt over allerlei feestartikelen en kinderanimatie. Indien u binnenkort een feest geeft en graag goed wilt uitpakken met springkastelen dan kan u bij Gerrit Wouters terecht. De Rotselaarse zaak beschikt ook over al het praktische materiaal zoals tafels en stoelen.
 

Feestartikelen

Een communiefeest, trouw, receptie of bedrijfsfeest binnenkort? Vergeet dan zeker niet om het extra materiaal bij Party Crew te bestellen. Met extra tafels en banken bent u zeker dat er voor iedereen een plaatsje is. Daarnaast zullen de kinderen zich zeker niet gaan vervelen op uw feest als u een springkasteel of reuze gezelschapsspelen huurt. Het aanbod is divers en biedt een bezigheid voor klein en groot. 

Een tuinfeest en er is slecht weer voorspeld? Dan kan u een tent huren bij Gerrit Wouters. Uw feest kan dan in alle rust verder gaan. 
 

Horecamateriaal

Heteluchtoven, au-bain-marie of een dansvloer nodig? U vindt het allemaal in Rotselaar. U wordt bespaard van de grote kosten maar kan toch genieten van professionele horeca artikelen op uw feestgelegenheid. Daarnaast kan u praattafels reserveren en friteuses huren. Het aanbod is breder dan u denkt. 

Contacteer voor meer informatie en prijzen Gerrit Wouters. Hij kan u het volledige aanbod van Party Crew in Rotselaar toelichten. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief