Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraak
Donderdag 11/08 Na afspraak
Vrijdag 12/08 Na afspraak
Zaterdag 13/08 Na afspraak
Zondag 14/08 Na afspraak

Foto’s

Info

Party Crew in Rotselaar beschikt over allerlei feestartikelen en kinderanimatie. Indien u binnenkort een feest geeft en graag eens goed wilt uitpakken met springkastelen dan kan u bij Gerrit Wouters terecht. Deze Rotselaarse zaak beschikt ook over al het praktische materiaal dat bij een evenement komt kijken zoals tafels en stoelen.
 

Feestartikelen

Een communiefeest, trouw, receptie of bedrijfsfeest binnenkort? Vergeet dan zeker niet om het extra materiaal bij Party Crew te bestellen. Met extra tafels en banken bent u zeker dat er voor iedereen een plaatsje is. Daarnaast zullen de kinderen zich zeker niet gaan vervelen op uw feest als u een springkasteel of reuze gezelschapsspelen in uw tuin heeft staan. Het aanbod is divers en biedt een bezigheid voor klein en groot. 

Een tuinfeest en er is slecht weer voorspeld? Dan kan u een tent huren bij Gerrit Wouters. Uw feest kan dan in alle rust verder gaan. 
 

Horecamateriaal

Heteluchtoven, au-bain-marie of een dansvloer nodig? U vindt het allemaal in Rotselaar. U wordt bespaard van de grote kosten maar kan toch genieten van professionele horeca artikelen op uw feestgelegenheid. Daarnaast kan u statafels reserveren en friteuses huren. Het aanbod is breder dan u denkt. 

Contacteer voor meer informatie en prijzen Gerrit Wouters. Hij kan u het volledige aanbod van Party Crew in Rotselaar toelichten. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Party crew een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond