Andere belangrijke handelaars

Begrafenissen Vanderborght

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Begrafenissen Vanderborght toe

Op afspraak. Open 7d/7d.

Foto’s

Info

Na het overlijden van een dierbare neemt verdriet vaak de bovenhand terwijl er zovele zaken geregeld moeten worden. Op dit moment kan u rekenen op Begrafenissen Vanderborght voor uitvaartzorg met persoonlijke begeleiding. De begrafenisonderneming uit Scherpenheuvel-Zichem, Rouwcentrum Vanderborght regelt voor u zowel de begraving en crematie, als het bloemwerk, rouwwerk en de koffietafel. Begrafenissen Vanderborght beschikt eveneens over een funerarium waar vrienden en familie de overledene kunnen groeten.
 

Crematie

Wenst u uw dierbare te laten cremeren? Dat kan. Na een crematie kunnen de stoffelijke resten worden uitgestrooid of opgeborgen worden op de begraafplaats, begraven worden in een urnenveld of worden uitgestrooid op zee. Sinds enkele jaren kan men ook de assen uitstrooien of begraven op een andere plaats, zoals in uw eigen tuin. Tevens bestaat de mogelijkheid dat de familie de assen in bewaring neemt.

Begrafenissen Vanderborght kan u zelf enkele urnen voorstellen.
 

Begraving

Kiest u voor een begraving op het kerkhof? Begrafenissen Vanderborght begeleidt de familie met het maken van een keuze inzake de kist en de grafsteen. Er zijn steeds heel wat mogelijkheden.
 

Funerarium

In het funerarium te Scherpenheuvel-Zichem kan de overleden dierbare worden opgebaard en kunnen familie, nabestaanden en vrienden in alle sereniteit afscheid nemen.
 

Koffietafel

Wenst u een koffietafel te organiseren na de begrafenis? Begrafenissen Vanderborght neemt u de organisatie graag uit handen en regelt voor u de belangrijke zaken zoals een zaal en het eten.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Begrafenissen Vanderborght, 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Westelsebaan 39