De Koffieklets

Openingsuren

Maandag 25/02 Gesloten
Dinsdag 26/02 Gesloten
Woensdag 27/02 09:00 - 19:00
Donderdag 28/02 09:00 - 19:00
Vrijdag 22/02 09:00 - 19:00
Zaterdag 23/02 09:00 - 19:00
Zondag 24/02 09:00 - 19:00
Keuken sluit om 18u30.

Foto’s

Info

Op de Basilieklaan in Scherpenheuvel opende in de zomer van 2015 De Koffieklets. U kan in dit koffiehuis lekker verse koffie bestellen, vergezeld van een zoete snack. Maar ook voor een gezellige aperitief, een lekkere lunch en een uitgebreid ontbijt bent u hier aan het goede adres.
 

Koffiehuis

Van een eenvoudige espresso tot een cappuccino met lekker veel slagroom, bij De Koffieklets in Scherpenheuvel is het altijd genieten. Het koffiehuis biedt ook een uitgebreide theekaart, warme chocomelk en lekkere milkshakes, frisdranken, vers fruitsap en homemade limonade. Al deze dranken kunnen vergezeld worden van een hartje snack of een lekker dessertje.

Lekker aperitieven op een gezellige plek? Dat doet u met een glaasje Cava, Martini, een wijntje of een gin-tonic bij De Koffieklets. Ook een uitgebreide bierkaart ontbreekt niet.
 

Verwenkoffie

Bij De Koffieklets geniet u van lekker gezette koffie met een vleugje van uw favoriete alcoholische drank. U kan bij De Koffieklets een koffie met koffielikeur, advocaat, Ierse whisky, Cointreau en Calvados verkrijgen.
 

Ontbijten in Scherpenheuvel

In De Koffieklets kan je ook ontbijten. Elke dag kan u hier een standaard maar lekker ontbijtje krijgen met brood, hartig en zoet beleg, een croissant en bijhorende warme dranken zoals thee, koffie en chocomelk Dit ontbijt is een ideale start van uw dag.

Maar voor de liefhebbers is er ook een meer uitgebreid ontbijt, waarbij u ook nog eens pistolets, koffiekoeken en spek met eitjes krijgt. Uw ontbijt wordt al helemaal feestelijk dankzij een inbegrepen glaasje cava.
 

Koffiehuis met heerlijke desserts

Zeggen warm appelgebak met ijs, een grote ijscoupe, wafels met chocoladesaus, vers fruit en meer, of een lekkere pannenkoek u iets? Bij De Koffieklets vindt u de lekkerste desserts. Ga zeker eens langs in het koffiehuis te Scherpenheuvel om alle zoetigheden zelf te ontdekken. U kan de uitgebreide kaart vinden op de website: www.dekoffieklets.be.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op De Koffieklets als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden