Metaalwerken Neskens

Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 28/08 Na afspraak
Donderdag 29/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Na afspraak

Info

Heeft u nood aan een professionele lasser die een kwaliteitsvolle dienst en vlotte bediening levert in de regio Scherpenheuvel-Zichem ?

 

Allerhande metaal- en laswerken

Bij Metaalwerken Neskens uit Scherpenheuvel-Zichem kunt u terecht voor algemene laswerken, glasbalustrades, inox leuningen, poorten, trappen en ander maatwerk. De firma verricht zowel staal, aluminium als inox maatwerk en seriewerk in de hele regio Vlaams-Brabant , maar voornamelijk in de regio Scherpenheuvel-Zichem.
 

Oog voor kwaliteit en afwerking

De jarenlange ervaring zorgt voor de perfecte combinatie in prijs/kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat elk project bij Metaalwerken Neskens een precisiewerk is dat volgens de regels van de kunst verloopt met oog voor kwaliteit en afwerking. Het is dan ook vanzelfsprekend dat zowel bedrijven als particulieren voor diverse projecten bij Metaalwerken Neskens komen aankloppen.
 

Totaalrealisatie van uw project

Bij Metaalwerken Neskens wordt u van begin tot einde met raad en daad bijgestaan. Zaakvoerder Peter Neskens zorgt voor het ontwerp, de uitvoering én de afwerking van uw project en dat alles in eigen werkplaats. Na voltooiing van het project kunt u uw bestelling zelf ophalen indien u dat wenst, maar op eenvoudig verzoek zorgt de firma zelf voor de levering. Verder werken ze ook samen met architecten en ontwerpers. 

Heeft u nog vragen of wenst u van de diensten van gebruik te maken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Ligging en routebeschrijving