Campings in De Panne

Kamperen is een manier om dichter bij de natuur te zijn. Een weekendje op de camping reset je gedachten, versterkt je weerbaarheid en geeft je energie. In De Panne kan je terecht op onderstaande campings.

Als je zeker wil zijn van een camperplaats kan je best vooraf reserveren, zeker in het hoogseizoen. Ben je meer van het avontuurlijke type dan kan je het er natuurlijk op wagen om zo naar de camping te komen.

De meeste campings zijn voorzien van toegewijde plaatsen waar je vuur mag maken of kan barbecueƫn. Ook stroom kan je aftakken tegen een vergoeding. Vergeet wel je CEE stekker of blauwe campingstekker niet. Die stekkers kan je meestal ook wel bij de receptie van de camping huren tijdens je verblijf.

Verblijven op een camping is een ideale manier om op vakantie te gaan met je hond of zelfs je kat als je een mobilhome hebt. Veel kampeerplaatsen in Belgiƫ zijn diervriendelijk, ook zo in De Panne.

Bezoek ontvangen op de camping kan ook, ideaal als je een barbecue feestje organiseert. De gasten parkeren aan het kampeerterrein, kunnen eventueel zelf een plaats boeken, een tent meenemen en overnachten. Ook zijn er vaak chalets of huisjes te huur. Zo is iedereen veilig en is het niet nodig om risicovol naar huis te rijden.

Laat de camping ook vooraf weten of je je elektrische auto wil opladen. Vaak is er laadpaal aanwezig of kan je tegen een hogere vergoeding dan het standaard stroomtarief je auto aan de verdeelkas insteken. Op die manier kan je je laadstress achter je laten tijdens je vakantie :)

2 resultaten in 0 seconden

Sta je er niet bij?
Meld je dan gratis aan