Andere belangrijke handelaars

Opdebeeck Algemene Electriciteitswerken

Openingsuren

Maandag 28/05 Na afspraak
Dinsdag 29/05 Na afspraak
Woensdag 30/05 Na afspraak
Donderdag 24/05 Na afspraak
Vrijdag 25/05 Na afspraak
Zaterdag 26/05 Na afspraak
Zondag 27/05 Gesloten

Info

Opdebeeck Algemene Elektriciteitswerken

Uw huis is net gebouwd, maar u zoekt nog een betrouwbare elektricien om uw elektrische leidingen te leggen of aan te sluiten? U renoveert en bent zelf vol enthousiasme aan uw elektriciteitswerken begonnen, maar bent op een punt gestrand dat u zelf niet meer verder kan?
Opdebeeck Algemene Elektriciteitswerken staat voor u klaar om te assisteren bij uw woonproject!
 

Elektriciteitswerken

Naast het aanleggen en vakkundig inbouwen van al uw elektrische bekabelingen kunt u ook een beroep doen op hun diensten voor allerlei herstellingen aan bestaande leidingen, het aansluiten van binnen- en buitenverlichting met professionele afwerking, het installeren van video- en parlofonie of het in orde brengen van de installatie na keuring voor verkoop.
Deze elektriciteitsfirma voert alle werken uit tot in het kleinste detail en met vakmanschap, zowel renovatie als nieuwbouw. Neem dus zeker contact op voor een afspraak en offerte op maat!
 

Inox design

Als u binnenkort van plan bent om uw interieur een fikse opknapbeurt te geven, kan Opdebeeck Algemene Elektriciteitswerken voor u ook allerhande inox constructies op maat maken. Denk maar aan een mooie nieuwe inox tafel, waar u en uw gezin gezellig aan kunnen tafelen.

Is uw trapleuning na jaren van gebruik versleten en zou u graag gaan voor een leuning op maat in inox, die zowel kwalitatief sterk als strak is van design? Hiervoor kunt u ook gemakkelijk contact opnemen met hen en uw wensen kenbaar maken.

De borstwering van uw huis aan vervanging toe of een nieuwe borstwering plaatsen? Ook in dit geval staan de  professionele vakmannen van Opdebeeck Algemene Elektriciteitswerken graag voor u klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken en deze klus te klaren!
 
Kortom: een kwalitatief sterke elektricien nodig die verstand heeft van zijn vak en zelden een klus uit de weg gaat? Contacteer deze handelaar en maak samen uw woning nog mooier!
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Opdebeeck Algemene Electriciteitswerken, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Jozef van Esschestraat 33