Openingsuren

Maandag 06/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 05/12 Na afspraakNa afspraak

Info

Feest in stijl, aangepast aan uw wensen

Bij Feestzaal De Jachthoorn in Sint-Truiden kan iedereen terecht die opzoek is naar een mooie feestzaal met een stijlvolle uitstraling. U kan bij hen terecht voor feestgelegenheden zoals een babyborrel, BBQ, communiefeest, eindejaarsfeesten, koffietafel etc. De cateringdienst van Feestzaal De Jachthoorn biedt verschillende formules en menu's aan, zodat u zelf kan kiezen welke formule het beste aansluit bij uw feest. Op deze manier kunnen zij steeds op maat werken en voldoen aan al uw wensen. 
 

Recepties

Een receptie vooraf is altijd mogelijk en ook hier beschikken we over vershillende mogelijkheden of combinaties van hapjes. Er is een terras voorzien, zodat u bij mooi weer eventueel de receptie op het terras kan laten doorgaan. Op deze manier kunnen uw gasten genieten van een drankje en een hapje op een gezellig terras. Wanneer er een feest georganiseerd wordt kan u kiezen of de menu's aan tafel worden opgediend of in buffetvorm. Er is zowel koud als warm buffet mogelijk. 
 

Uw evenement, uw presentatie

De tafels en stoelen worden in samenspraak en naargelang uw wensen geplaatst in de zaal. De tafeldekking wordt standaard door ons gedekt, maar u mag de zaal steeds zelf inrichten op een vooraf bepaald tijdstip. Daarnaast is de feestzaal kindvriendelijk: indien u wenst kan Feestzaal De Jachthoorn kinderanimatie voorzien zoals een clown, springkasteel, etc.

Er is een parking voorzien voor 40 auto's en de feestzaal is makkelijk bereikbaar. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Feestzaal De Jachthoorn via het nummer 0489/31 27 30 of het e-mailadres info@feestzaaljachthoorn.be. Voor meer info kan u altijd een kijkje nemen op de website:

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/