Feestzaal De Jachthoorn

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 20/04 Na afspraak
Zondag 21/04 Na afspraak
Uitsluitend via reservatie. 

Info

feest in stijl, aangepast aan uw wensen

Bij Feestzaal De Jachthoorn in Sint-Truiden kan iedereen terecht die opzoek is naar een mooie feestzaal met een stijlvolle uitstraling. U kan bij hen terecht voor feestgelegenheden zoals een babyborrel, BBQ, communiefeest, eindejaarsfeesten, koffietafel etc. De cateringdienst van Feestzaal De Jachthoorn biedt verschillende formules en menu's aan, zodat u zelf kan kiezen welke formule het beste aansluit bij uw feest. Op deze manier kunnen zij steeds op maat werken en voldoen aan al uw wensen. 
 

Recepties

Een receptie vooraf is altijd mogelijk en ook hier beschikken we over vershillende mogelijkheid of combinaties van hapjes. Er is een terras voorzien, zodat u bij mooi weer eventueel de receptie op het terras kan laten doorgaan. Op deze manier kunnen uw gasten genieten van een drankje en een hapje op een gezellig terras. Wanneer er een feest georganiseerd wordt kan u kiezen of de menu's aan tafel worden opgediend of in buffetvorm. Er is zowel koud als warm buffet mogelijk. 
 

Uw evenement, uw presentatie

De tafels en stoelen worden in samenspraak en naargelang uw wensen geplaatst in de zaal. De tafeldekking wordt standaard door ons gedekt, maar u mag de zaal steeds zelf inrichten op een vooraf bepaald tijdstip. Daarnaast is de feestzaal kindvriendelijk: indien u wenst kan Feestzaal De Jachthoorn kinderanimatie voorzien zoals een clown, springkasteel, etc.

Er is een parking voorzien voor 40 auto's en de feestzaal is makkelijk bereikbaar. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Feestzaal De Jachthoorn via het nummer 0489/31 27 30 of het e-mailadres info@feestzaaljachthoorn.be. Voor meer info kan u altijd een kijkje nemen op de website:

Ligging en routebeschrijving