Gunther Boons

Foto’s

Info

Bij Gunther Boons in Temse kunt u sinds 2002 terecht voor algemene schrijnwerkerijwerken en binnenhuisinrichting. Ook schrijnwerk op maat en alle houtwerk binnenshuis zoals ingemaakte kasten, badkamers, dressings en meer behoren tot de mogelijkheden. Tevens is Gunther Boons ook dé specialist in ramen en deuren, dit zowel in hout, aluminium, als PVC.
 

Interieurinrichting

Gunther Boons staat open voor alle stijlen en trends en houdt steeds rekening met de wensen en keuzes van de klant. Voor uw interieurinrichting wordt er steeds gewerkt op persoonlijke basis.
Hebt u een eigen idee dat u uitgewerkt zou willen zien of wilt u een ontwerp dat perfect in uw ruimte past? Samen met u of met uw architect werkt de vakman uit Temse uw project naar uw wens uit. Van modern tot klassiek, alles is realiseerbaar. 
 

Ramen en deuren

Houten ramen en deuren dragen sterk bij tot het wooncomfort. Ze voelen altijd aangenaam warm aan en bezitten een hoge natuurlijke isolatiewaarde
Gunther Boons vervaardigt uw houten ramen en deuren op maat in eigen atelier. U kunt kiezen uit een breed assortiment houtsoorten, zoals Afrikaanse padoek, tamme kastanje, Europees eikenhout, dark red meranti, merbau, moabi, itauba, afzelia, tatajuba, movingui, douglas, oregon pine, lorken en meer.
De PVC ramen en deuren zijn van het merk Deceuninck. Hier werkt Gunther Boons standaard met een 5-kamerprofiel van Zendow. Het Zendow profiel van Deceuninck leent zich zowel voor strakke, hedendaagse ontwerpen als voor meer klassieke architectuur.
Verder is Gunther Boons dé specialist in aluminium ramen en deuren van AluK in het Waasland. De aluminium raam- en deursystemen van AluK zijn sterk, licht en duurzaam. 
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/