Openingsuren

Maandag 23/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Sarah Home & Beauty

Bij Sarah Home & Beauty in Temse kan u geheel ontspannen genieten van een gelaatsverzorging en lichaamsverzorging. Sarah is eveneens gespecialiseerd in ontharing, maquillage en het witten van de tanden. Bij Sarah Home & Beauty bestaat geen stress noch tijdsdruk, voor elke klant wordt de nodige tijd genomen.
 

Witten van de tanden

Elk jaar gaat Sarah op zoek naar de nieuwste trends voor de moderne vrouw. Eén van deze hedendaagse successen is het witten van de tanden.

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tand blekende WHiTE gel  en de lichtstralen van de WHiTE Lamp. WHiTE is honderd procent natuurlijk, cosmetisch en onschadelijk voor het tandglazuur. U ervaart geen pijn tijdens of na de behandeling.
 

Gelaatsverzorging en ontharing

In het salon te Temse heeft u de keuze uit 3 varianten van gelaatsverzorging. De basisverzorging is op zich al zeer volledig. Wie last heeft van een droge huid kan kiezen voor een extra hydraterende behandeling. Tenslotte biedt Sarah ook een anti aging behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd met de kwalitatieve producten van Bio Balance.

Hebt u een gevoelige huid? Bij Sarah Home & Beauty kunnen zelfs diegenen met de meest fragile huid terecht voor ontharing. U kan hier terecht voor epilaties van het gelaat, de benen, armen, oksels en bikinilijn en rug.
 

Maquillage, manicure en pedicure

Staat er een speciale gelegenheid op de agenda waarvoor u er absoluut stralend wil uitzien? In het salon te Temse kan u terecht voor het professioneel aanbrengen van make-up. Zo ziet er op uw best uit op dat speciale moment. Sarah Home & Beauty werkt met make-up van ARTDECO, het absolute nummer één merk voor professionele make-up. ARTDECO heeft een zeer ruim kleurenpallet dat voortdurend evolueert met de nieuwste trends.

Wilt u het resultaat van deze professionele make-over thuis ook nastreven? Sarah stelt het kwalitatieve make-up aanbod van ARTDECO beschikbaar tegen voordelige prijzen. ARTDECO is eenvoudige in zijn gebruik en kan zo door iedereen gebruikt worden.

Hebben uw nagels nood aan een manicure of pedicure, of vindt u het gewoon leuk om uzelf hiermee te verwennen? Sarah biedt zowel een klassieke als luxe manicure en pedicure aan, aangevuld met het plaatsen van gel-lak nagels indien u dit wenst.

Zin in een echte meidenavond met vriendinnen, waar iedereen een make-over krijgt, van pedicure tot professionele maquillage? U kan Sarah Home & Beauty in Temse steeds contacteren om een workshop aan huis aan te vragen voor u en uw vriendinnen.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sarah Home & Beauty een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top... 7,8 Review door: Margot
Alles was in orde.... 8,3 Review door: Axelle
Heel vriendelijk... 7,9 Review door: Arne
Sarah kennende is alles top!... 10 Review door: Sarah
Sarah haar werk is uit stekend,... 10 Review door: Sergeant
Ze doet dat super als je geweest... 9 Review door: Kristel