Openingsuren

Maandag 19/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/04 09:30 - 18:00
Woensdag 21/04 09:30 - 18:00
Donderdag 22/04 09:30 - 18:00
Vrijdag 16/04 09:30 - 18:00
Zaterdag 17/04 09:30 - 17:00
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

Leonidas Wellen – Chocoline

Dé klassieker onder de Belgische pralinezaken is ongetwijfeld Leonidas. De allerlekkerste pralines in allerlei kleuren, smaken en vormen kan je er terugvinden. Bij Leonidas Wellen – Chocoline gaan ze nog een stapje verder. Zij bieden naast het uitgebreid en gevarieerd assortiment aan pralines ook Typische Wellense en Limburgse streekproducten aan. Denk hierbij maar aan Bokkenrijder, Vrolingse stroop, Hertens perendrupke, likeuren en confituren.
Bovendien is deze zaak ook een kleine confiserie, waar je een ruime keuze aan snoep en creaties kunt terugvinden.

Er is voor de klanten een ruime parking voorzien, dus parkeerproblemen worden op die manier ook al uitgesloten.
 

Pralines en chocolade

“Die rode marsepeinen”, “die zwarte met likeur” of de meest bekende: “die lekkere witte pralines met een nootje” zijn maar enkele van de woorden die uit de mond komen van iedereen die een doosje Leonidas-pralines opendoet.
 
Bij Leonidas Wellen – Chocoline vind je het complete assortiment terug, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken naar eigen smaak of goesting. Je kunt er ook terecht voor speciale creaties, zoals sierlijk gemaakte chocolade figuren in de vorm van zeevruchten, paaseieren, sinterklaas en zwarte piet en andere mooie creaties. Ideaal om jezelf of een kindje blij mee te maken!

Ga geregeld eens langs en kom zo te weten welke interessante gelegenheidspromoties je op de kop kunt tikken!
 

Wellense en Limburgse streekproducten

Het fijnste aan de verschillende regio’s in België is dat ze overal wel lekkere streekproducten in de aanbieding hebben die je eens moet geproefd hebben. Leonidas Wellen – Chocoline onderscheidt zich van de rest door een groot aanbod aan Wellense en Limburgse streekproducten. Zo kan je er langsgaan om Bokkenrijder, Vrolingse stroop, Hertens perendrupke en streekgebonden likeuren en confituren te ontdekken.
 

Decoratie en geschenken

Een cadeautje is leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Verras iemand met een leuk decoratief geschenk, een uniek verjaardagscadeau, een sinterklaas- of paasfiguur of een communiepresentje van bij deze handelaar.
Sinds kort kan je er ook wenskaarten en cadeaubonnen aankopen, zodat de ontvanger zelf kan langsgaan om zijn selectie te maken uit het ruime aanbod aan decoratie, zoetigheden en lekkernijen van Leonidas Wellen – Chocoline.
 
Zin in chocolade of een andere zoetigheid en toevallig in de buurt van Wellen? Spring zeker eens binnen bij deze handelaar en breng jezelf en je smaakpapillen in de verleiding met het grote assortiment aan lekkere producten!
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Wensen jullie nog fijne eindejaa... 9,6 Review door: Michel
Beste wensen 2021... 10 Review door: Lea
Fijne feestdagen... 9 Review door: Jos
Steeds even vriendelijk en hulp... 10 Review door: Martine
Voor jullie de beste wensen en e... 9,6 Review door: Lisette
Bedankt voor de vriendelijke bed... 10 Review door: Edouard