Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

De Voetiek heeft de 1ste plaats behaald als vriendelijkste handelaar van Wellen!

Op dinsdag 16 februari 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking Feestzaal De Kom, te Hasselt de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016Interview met De Voetiek
 
“Deze award is een fijn gebaar. Ik heb geen extra inspanningen gedaan om vriendelijkste handelaar te worden. En om desondanks
toch nog bekroond te worden tot Vriendelijkste Handelaar van Wellen is fantastisch! De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vind ik niet echt belangrijk, maar het is wel fijn en het is mooi meegenomen voor zowel de klanten als voor mezelf. Tijdens de lente-en eindejaarsactie hebben mijn klanten vaak gezegd dat ik met hen mee op cruise zou mogen gaan (lacht)!”

“Ik baat mijn zaak nu acht jaar uit en nog steeds doe ik dat met evenveel passie en liefde. Mijn specialiteit is pedicure.”

“Handelsgids betekent voor mij meer publiciteit. Het is een extra middel om gemakkelijker vindbaar te zijn voor de klanten. Als ik zelf eens ‘pedicure Wellen’ opzoek in een zoekmachine, dan sta ik bovenaan. Dat is super om te zien!”