Openingsuren

Maandag 31/01 10:00 - 17:00
Dinsdag 25/01 GeslotenGesloten
Woensdag 26/01 10:00 - 17:00
Donderdag 27/01 10:00 - 17:00
Vrijdag 28/01 10:00 - 17:00
Zaterdag 29/01 10:00 - 17:00
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Info

A.S. Keukens biedt u allerhande schrijnwerkerij aan, van keukens, ramen en deuren tot maatkasten en badkamerinrichting. Al 15 jaar maakt het bedrijf uit Zandhoven schrijnwerk volgens de wensen van de klant.
 

Keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken? In de toonzaal van A.S. Keukens vindt u verschillende modellen, van klassiek tot modern, traditioneel tot strak. Het opgeleide personeel helpt u verder met professioneel advies betreffende verschillende materialen voor uw kasten, werkbladen en meer. A.S. Keukens verdeelt verschillende merken zodat u kan werken met uw vertrouwd apparatuur.
Wanneer u geen standaardruimte heeft, denk maar aan een schuin plafond of een scheve wand, vormt dit bij A.S. Keukens geen enkel probleem. Alle kasten worden op maat gemaakt. Dit zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimte.
 

Badkamers

Heeft uw badkamer een opknapbeurt nodig heeft? A.S. Keukens  staat voor u klaar. Voor het sanitair wordt samengewerkt met Schrauwen & Desco. Daar kan u zelf een keuze gaan maken. Tegels kan u dan weer gaan kiezen bij RG Tegels. Heeft u ergens anders iets gezien? Ook dan is A.S. Keukens u graag van dienst.
 

Renovatiewerken

Moet uw hele huis gerenoveerd worden? Is de beneden- of bovenverdieping toe aan opfrissing?
A.S. Keukens te Zandhoven werkt samen met een sterk team van onderaannemers voor alle werken, van afbraak tot schilderwerken.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/