Powerline bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinksteren op 31/05
Maandag 25/05 Na afspraak
Dinsdag 26/05 Na afspraak
Woensdag 27/05 Na afspraak
Donderdag 28/05 Na afspraak
Vrijdag 29/05 Na afspraak
Zaterdag 30/05 Gesloten
Zondag 31/05 Gesloten

Info

Powerline bvba levert al meer dan 10 jaar kwaliteitsvolle elektrische installaties af. Dit zowel bij nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. De vakman werkt o.a. met kwalitatieve producten van merken zoals Niko, Nikobus, Myhome, Scantronic en Siedle. Bij ieder project streeft het bedrijf naar innovatie, professionalisme, creativiteit en flexibiliteit om zich zo te onderscheiden van anderen.

 

Verlichting

Powerline zorgt voor frisse ideeën voor uw verlichting en lichtdecoratie, zowel binnenshuis als buitenshuis. Wilt u extra sfeer in de woonkamer? Of strategisch geplaatste en heldere verlichting voor in de keuken of op het bureau? Alles gebeurt alles op maat van de klant, zowel budgettair als qua stijl, alles is bespreekbaar. Bent u nu particulier of professioneel, Powerline uit Zandhoven zorgt voor uw elektrische installatie met zorg en netheid.

 

Video- en parlofoon

U wil graag weten wie er voor de deur staat vooraleer u deze opent? Of u wenst de voordeur van op afstand te kunnen openen, zonder naar beneden te moeten lopen? Dan is een video- of parlofoonsysteem de ideale oplossing. Het camerabewakingssysteem biedt u veiligheid en comfort. Laat het voor u gepaste systeem installeren, volledig op maat naar uw smaak en budget.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief