Openingsuren

Maandag 03/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 04/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 01/06 GeslotenGesloten
Zondag 02/06 GeslotenGesloten

Info

Powerline bvba levert al meer dan 10 jaar kwaliteitsvolle elektrische installaties af. Dit zowel bij nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. De vakman werkt o.a. met kwalitatieve producten van merken zoals Niko, Nikobus, Myhome, Scantronic en Siedle. Bij ieder project streeft het bedrijf naar innovatie, professionalisme, creativiteit en flexibiliteit om zich zo te onderscheiden van anderen.

 

Verlichting

Powerline zorgt voor frisse ideeën voor uw verlichting en lichtdecoratie, zowel binnenshuis als buitenshuis. Wilt u extra sfeer in de woonkamer? Of strategisch geplaatste en heldere verlichting voor in de keuken of op het bureau? Alles gebeurt alles op maat van de klant, zowel budgettair als qua stijl, alles is bespreekbaar. Bent u nu particulier of professioneel, Powerline uit Zandhoven zorgt voor uw elektrische installatie met zorg en netheid.

 

Video- en parlofoon

U wil graag weten wie er voor de deur staat vooraleer u deze opent? Of u wenst de voordeur van op afstand te kunnen openen, zonder naar beneden te moeten lopen? Dan is een video- of parlofoonsysteem de ideale oplossing. Het camerabewakingssysteem biedt u veiligheid en comfort. Laat het voor u gepaste systeem installeren, volledig op maat naar uw smaak en budget.

Ligging en routebeschrijving