ABC Beveiliging

Foto’s

Info

ABC Beveiliging is uw specialist uit Zedelgem inzake elektronische inbraak detectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole. Zowel particulieren in bedrijven en bij openbare besturen kunnen beroep doen op ABC Beveiliging voor installatie van brandalarmen, bewakingssystemen, videobewaking en veiligheidssystemen.
 

Alarm

Voorkom inbraken dankzij een bewakingssysteem voor inbraakdetectie. ABC Beveiliging biedt de mogelijkheid om uw inbraakdetectiesysteem op afstand te bedienen en verzorgt indien u dit wil de aansluiting op een meldkamer met permanente, professionele telebewaking.

ABC Beveiliging staat eveneens in voor nazicht en het onderhoud van uw alarmsysteem om een blijvende en goede werking van de installatie te verzekeren, en biedt tot 10 jaar garant op uw alarm.
 

Brandpreventie dankzij brandalarm

Een betrouwbare branddetectie helpt de gevolgen van een zware brand te voorkomen.
ABC Beveiliging uit Zedelgem plaats brandalarmen om de eerste tekenen van rook- of warmteontwikkeling of brandgevaar te detecteren en te alarmeren. De specialist uit Zedelgem kijkt erop toe dat er geen onbewaakte zones zijn waar vuur zou kunnen uitbreken.
 

Camerabewaking

Videobewaking is een efficiënt bewakingsmiddel zowel voor privé, voor KMO en industrie, als personencontrole of als winkel-, ruimte- en terreinbewaking. ABC Beveiliging plaatst camerasystemen met één camera tot wel tientallen camera's. U kunt kiezen uit een bewakingssysteem met vaste of beweegbare functie die ook ’s nachts uitstekende beelden opnemen en zowel voor binnen- als buitenbeveiliging geschikt zijn. ABC Beveiliging biedt de keuze uit een duidelijk zwart-wit beeld of een kleurenweergave van zeer hoge kwaliteit
 

Toegangscontrole

ABC Beveiliging biedt toegangscontrole dankzij een elektronisch veiligheidssysteem waarmee u bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegangsrecht heeft tot bepaalde afdelingen, ruimtes of terreinen van het bedrijf, doormiddel van codering van badges en kaartlezers.

Ligging en routebeschrijving