Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Pinksteren op 23/05
Maandag 24/05 08:30 - 12:00Gesloten
Dinsdag 18/05 GeslotenGesloten
Woensdag 19/05 08:30 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 20/05 08:30 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 21/05 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 22/05 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Wordt het tijd voor een nieuwe snit, of gaat u graag voor een uitgebreidere haarbehandeling? Kom langs bij Kapsalon Palazzo en laat uw haar eens goed onder handen nemen door een kapster met ervaring!
 

Kleuren met antiallergische, niet dierlijk geteste producten.

Kom langs voor professionele, natuurlijk ogende haarkleuringen die uw haar niet beschadigen! De haarkleurproducten zijn allemaal ethisch verantwoord en op basis van natuurlijke ingrediënten. Dat is  beter voor uw haar en hoofdhuid !

Nieuw: Color-Me by Kevin Murphy. Een ammoniak- en ppd-vrije kleuring op basis van honing, shea butter en granaatappel. Deze kleuring is natuurlijk en geeft een onovertroffen glans, en is niet getest op dieren. Balayages worden toegepast op basis van Aloë Vera en toegevoegde bosbessen die het haar niet uitdrogen en toch een mooi licht en natuurlijk resultaat geven.

Nieuw: Eleven Australia shampoo, verzorgings- en afwerkingsproducten met natuurlijke extracten, wederom niet dierlijk getest.
 

Extensions en opsteekkapsels.

Kapsalon Palazzo plaatst extensions van de beste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door het topmerk Great Lengths. Daarnaast wordt ook Great Hair toegepast in het salon aan zeer scherpe prijzen voor alle klanten. Ook hairwefts worden nu geplaatst met prachtig Braziliaans haar.

Een SPECIALITEIT van Kapsalon Palazzo is het voorzien van prachtige opsteekkapsels voor jong en oud. Deze zijn ideaal voor gelegenheden zoals een huwelijk, communiefeest of ander evenement gecombineerd met een eventuele make up. 
 

Professionele verzorgingsproducten

Ten slotte kan u terecht bij Kapsalon Palazzo voor heel wat kwalitatieve, natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Tea Tree is een lijn shampoos- verzorgings en afwerkingsproducten op basis van een olie van de Australische tea tree met toevoeging van citroen en lavendel, wat niet alleen voor een heerlijke geur zorgt, maar ook uiterst gezonde stoffen die uw haar en huid voeden!

Curasano instant self tanning spray is nu ook te verkrijgen bij Kapsalon Palazzo. Na het aan brengen van deze spray bekomt u een mooie goudbruine, natuurlijke gloed. In kleine en grote verpakkingen verkrijgbaar.

Ruime parking voor de deur. Op afspraak/geen wachttijden.
Informatie te verkrijgen in het salon of telefonisch. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief