Openingsuren

Maandag 11/12 Na afspraak
Dinsdag 12/12 Na afspraak
Woensdag 13/12 Na afspraak
Donderdag 14/12 Na afspraak
Vrijdag 15/12 Na afspraak
Zaterdag 09/12 Na afspraak
Zondag 10/12 Na afspraak

Info

Ga voor de perfecte ontspanning bij Magic Thai Massage

Laat je verwennen door een ervaren Thaise Massage Therapiste en maak een afspraak bij Magic Thai Massage in Zedelgem. Je kan er een heerlijke massage boeken voor een heel relaxerende prijs. 
 

Thaise massage

Een Thaise massage is één van 's werelds oudste geneesmethodes. Tijdens de massagebehandeling bij Magic Thai Massage word je lichaam in verschillende yoga posities gebracht. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat alle spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning is verdwenen. 
 

Blokkades losmaken

De Thaise massages van Magic Thai Massage zorgt ervoor dat je lichaam opnieuw harmoniseert, alle blokkades losmaakt en er zelfs voor zorgt dat het ziektes verhindert. Het zal je flexibiliteit met een groot verschil gaan verhogen. 
 

Lichamelijke en fysische klachten

Magic Thai Massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als fysische klachten en zal de bloedsomloop stimuleren waardoor je terug meer energie zult krijgen na een Thaise massage. 
 

Rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren

Wanneer je een Thaise massage boekt bij Magic Thai Massage kunnen je rug- en nekklachten, hoofdpijn en stijve spieren verholpen worden. Deze massage zorgt voor de versoepeling van de weefsels, bestrijdt stress en verminderd depressieve gevoelens. 
 

Chronische vermoeidheid

Magic Thai Massage zorgt ervoor dat al jouw zorgen en pijn zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maak snel je afspraak en krijg opnieuw een open geest en een gezond lichaam dankzij een Thaise massage van bij Magic Thai Massage. Indien je een inkijk wilt in de prijslijst, hoef je enkel op deze link te klikken: https://www.magic-thai-massage.be/services. Twijfel niet langer en maak een afspraak bij Magic Thai Massage te Zedelgem.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Magic Thai Massage een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond