Très Jolie bvba

Openingsuren

Maandag 29/04 08:30 - 22:00
Dinsdag 30/04 08:30 - 22:00
Woensdag 24/04 Gesloten
Donderdag 25/04 08:30 - 22:00
Vrijdag 26/04 08:30 - 22:00
Zaterdag 27/04 08:30 - 18:00
Zondag 28/04 10:00 - 12:00
 

Info

De vriendinnen Dominique Vergote en Annuska Lemahieu delen de passie voor beauty en wellness.

Tien jaar geleden sloegen de twee schoonheidsspecialistes de handen in elkaar. Dat betekende de start van Très Jolie.
Zes jaar lang verwenden hun magische handen u in het instituut in de Torhoutsesteenweg. Sinds 2008 verwelkomen zij en hun twee medewerksters u in het splinternieuwe pand langs de Brugsestraat in Zedelgem.

 

Verwen uzelf van top tot teen

Très Jolie zorgt voor uw schoonheid. Geniet van een verfrissende gelaatsverzorging. Leg uw lijf in de watten met een uitgebreide lichaamsverzorging. Of laat de stress van u afglijden tijdens een heerlijke massage. Zalig genieten en heerlijk ontspannen staan centraal. Vergeet ook uw handen en voeten niet. Die zien er op hun best uit na een deugddoende manicure of pedicure. Of trakteer uzelf op een zonnebank- of PowerPlate-beurt.

 

Verstevig uw probleemzones

Verstevigen en ontspannen, zonder inspanning? Dat kan! Annuska: "Twaalf sessies met de BodySculptor volstaan al voor duidelijke resultaten. Deze revolutionaire methode vermindert uw vetmassa en verstevigt uw huid. U slaat dus twee vliegen in 1 klap en ziet er stralend uit. Bovendien is de behandeling heerlijk ontspannend. " Hoe het werkt? Lage frequentiegolven stimuleren uw lichamelijke drainage. Ideaal voor uw probleemzones!

 

Herbron met wellness

Baden in luxe doet u in de privé-wellnessparadijzen van Très Jolie. Dominique: "Kies uit drie arrangementen - voor een halve of hele dag zalig genieten. Relaxen doet u in de sauna en het stoombad. Op het buitenterras wacht u een verkwikkend bubbelbad." Voeg daarbij een lekker drankje, een gelaats- of lichaamsverzorging en een verfrissende duik in het binnenzwembad. En u kunt er weer helemaal tegen.

 
Shop u mooi

U neemt de heerlijk geurende verzorgings- en wellnessproducten van Très Jolie ook mee naar huis. Denk aan professionele verwennerijen van Decléor, Phytocéane, Gellish en Allesandro, make-up van Puppa, een selectie trendy juwelen en subtiele parfums. Of maak iemand blij met een Très Jolie-cadeaubon - voor elk budget!

Ligging en routebeschrijving