Openingsuren

Maandag 18/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/01 06:30 - 18:00
Woensdag 20/01 06:30 - 18:00
Donderdag 21/01 06:30 - 18:00
Vrijdag 22/01 06:30 - 18:00
Zaterdag 23/01 06:30 - 17:00
Zondag 24/01 06:30 - 12:00

Foto’s

Info

Verspaleis Normat

Bij Verspaleis Normat vind je alles wat je nodig hebt om een lekkere, gezonde maaltijd op tafel te toveren voor jezelf of je familie / gasten. Als je hier binnen gaat, hoef je in principe geen andere winkel meer te bezoeken. Met hun aanbod aan verse groenten en fruit maak je de heerlijkste gerechten klaar. Je doet er inspiratie op voor zowel voorgerechten, hoofdgerechten als een gezond dessert. Ovenvers brood of gebak nodig bij je gerecht? Ook dat vind je hier!
 
Met een feestje of evenement in het verschiet kan je je gasten een lekkere aperitiefschotel, kaasplank, koude schotel, verse soep of verrassingsbrood aanbieden. Door het culinaire aspect van uw gelegenheid toe te vertrouwen aan deze handelaar, neemt u zichzelf heel wat werk uit handen en zijn u en uw genodigden zeker van een smakelijke maaltijd.
 
Een gezond cadeautje nodig om een vriend(in), familielid of kennis mee te verrassen? Koop hier een fruitmand gevuld met vers fruit, of een geschenkmand vol met lekkere producten!
 

Groenten en fruit

Des te verser je groenten en fruit, des te meer smaak en vitaminen het bevat. Bij Verspaleis Normat staan ze garant voor de versheid van uw aankopen. Of u nu op zoek bent naar dieprode tomaten, komkommers, diverse slasoorten, paprika’s in alle kleuren, witte of rode kool, enz… U vindt ze snel en makkelijk terug bij deze handelaar! Als je zelf geen zin hebt om in de keuken aan de slag te gaan, kan je hier ook een smakelijke koude schotel aankopen.
Wilt u iemand die u kent een gezonde en lekkere verrassing cadeau doen? Leg hem/haar in de watten met een mooi gevulde fruitmand of geschenkmand!
 

Brood en gebak

De geur van versgebakken brood is met niks te vergelijken. Wanneer je de winkel binnenstapt, komt hij u spontaan tegemoet. Met een grote selectie aan beschikbare broodsoorten – zowel normale broden als stokbroden of baguettes en pistolets – hoef je niet langer langs de bakker te gaan!
Probeer zeker ook eens het verrassingsbrood, een brood opgevuld met allerlei lekkere kleinere broodjes.
Voor de zoetebekken onder ons is er ook een assortiment aan ovenverse gebakjes en koeken beschikbaar!
 

Aperitiefschotels en kaasplanken

Bij feestjes of gelegenheden kunt u uw gasten een lekkere aperitiefschotel of kaasplank aanbieden van bij Verspaleis Normat. Met hapjes en kazen naar ieders smaak kunnen uw genodigden naar hartenlust genieten van de ruime keuze van hapjes of kazen die op de aperitiefschotels of kaasplanken ligt.
 
 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief