Bonaparte

Openingsuren

Maandag 21/10 16:00 - ...
Dinsdag 22/10 16:00 - ...
Woensdag 16/10 14:00 - ...
Donderdag 17/10 16:00 - ...
Vrijdag 18/10 16:00 - ...
Zaterdag 19/10 14:00 - ...
Zondag 20/10 Gesloten

Info

Bonaparte

Gaat u al eens graag gezellig iets drinken, maar speelt u ook graag een spel met uw vrienden? In Bonaparte te Zonhoven kan u zich urenlang vermaken!
 

Gezellige brasserie

In de eerste plaats is Bonaparte een gezellige brasserie. U kan er op uw gemak ontspannen en genieten van een frisse pint, een koele frisdrank of een verkwikkende koffie. Heeft u een hongertje? Geen probleem: ook voor honger, groot of klein, moet u bij Bonaparte zijn. Geniet er van lekkere snacks zoals een bickyburger, of heerlijke warme maaltijden zoals spaghetti of lasagne.
 

Games op ieder niveau

Naast haar gezellige sfeer onderscheid Bonaparte zich ook van andere brasseries met haar ruime aanbod aan games. Kom langs voor onder meer een ontspannen spelletje snooker, pool, tafelvoetbal of darts. Bent u gedreven in een van deze spellen? Dan kan u zich misschien wel wagen aan een van de compitities die worden georganiseerd in Bonaparte!

Kortom: Bonaparte biedt voor ieder wat wils. Kom gauw eens langs om te ontspannen, of om uw vaardigheden in het spel op de proef te stellen! U vindt Bonaparte in de Heuvenstraat 16 te Zonhoven, recht tegenover het fitnesscenter.

Ligging en routebeschrijving