Openingsuren

Maandag 25/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 26/01 17:15 - 19:00
Woensdag 27/01 17:15 - 19:00
Donderdag 21/01 17:15 - 19:00
Vrijdag 22/01 16:15 - 18:00
Zaterdag 23/01 11:00 - 17:00
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Info

Sun Garden Pools te Zonhoven is al sinds 1995 een vaste waarde voor zwembadbouw in Vlaanderen. Als specialist in zwembaden bezorgen zij u talloze uren waterpret. Wie droomt er immers niet van een eigen zwembad in de tuin? Dat leuke vakantiegevoel, maar dan bij u thuis. Deze droom wordt werkelijkheid dankzij Sun Garden Pools, ongeacht uw budget.
 

Zwembad zelf bouwen of laten bouwen

Zelfbouw zwembaden zijn erg populair. Er bestaan verschillende soorten zelfbouwpakketten om uit te kiezen, maar vooral gemetste zwembaden liggen zeer goed in de markt. Indien u niet over de tijd beschikt om het zelf aan te leggen, voert Sun Garden Pools het volledige project uit. Bij uw bezoek aan de toonzaal luisteren het personeel aandachtig naar uw wensen en noden om zo samen de beste keuze voor uw zwembad te bekomen.
 

Totaalprojecten zwembad

Wanneer u een firma zoekt die in uw tuin niet enkel het zwembad kan bouwen maar ook voor de graafwerken zorgt of voor de aanleg van terras of klinkers rond het zwembad en aansluitend aan de woning, dan bent u bij Sun Garden Pools aan het juiste adres. Alle werken worden volledig uitgevoerd in eigen beheer, zo hebt u één aanspreekpunt voor al uw opdrachten. U kunt hier tevens terecht voor grasmatten en kunstgras.
 

Onderdelen en toebehoren voor uw zwembad

Sun Garden Pools beschikt over een magazijn met een zeer ruim assortiment onderdelen voor zwembaden die direct leverbaar zijn. Bovendien worden de zwembaden afgewerkt met een unieke zwembadisolatie, nl. Sugaflex. Ook voor onderhoudsmaterialen en zwembadproducten kunt u in de winkel te Zonhove terecht. De filterinstallatie is één van de belangrijkste toebehoren voor elk zwembad. Ook om het buitenzwembad af te dekken zijn er verschillende mogelijkheden.
 

Jacuzzi

Bubbelbaden of in de volksmond ook wel jacuzzi’s genoemd zijn de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Door de gunstige prijsevolutie komen ze meer en meer binnen het bereik van ieders budget. Er is niet veel nodig om van een bubbelbad te kunnen genieten in uw tuin, op het terras of in de badkamer. Een veilige elektrische aansluiting, sterke ondergrond, een lager gelegen afvoerputje en toevoer van vers water in de buurt is genoeg voor Sun Garden Pools om u van de optimale relaxatie faciliteit te voorzien.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief