De Kring

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 10:00 - 18:00
Dinsdag 11/05 10:00 - ...
Woensdag 12/05 GeslotenGesloten
Donderdag 13/05 10:00 - ...
Vrijdag 14/05 10:00 - ...
Zaterdag 15/05 10:00 - ...
Zondag 16/05 10:00 - ...

Info

Een gezellige tussenstop voor een lekker gerecht of een aangenaam drankje tijdens uw wandeling door Zottegem, dat vindt u bij Brasserie De Kring! Deze warme brasserie is gelegen op de markt te Zottegem, een ideale tussenstop in de Vlaamse Ardennen!
 

Ontspannen, lekkere lunch in Zottegem

Geniet zowel 's middags als 's avonds van hun typische lunchgerechten, dagschotels en andere culinaire suggesties. Het ruime aanbod lekkers bestaat voornamelijk uit enkele specialiteiten van de Frans-Belgische keuken, maar de brasserie biedt u ook een gamma van ovenverse pizza's, pastagerechten en ander lekkers!
 

Croques, pannenkoeken, koffies en desserten

Naast een lekkere lunch of verse pizza kan u ook bij Brasserie De Kring terecht voor een heerlijke snack om die kleine honger te stillen. Denk zo maar aan onder andere een lekkere pannenkoek, een ambachtelijke warme wafel of een assortiment lekkere croques. Uiteraard kan u er ook terecht om op het gemak te genieten van een lekkere koffie, al dan niet met een zoet gebakje of koekje erbij. 
 

Restaurant en feestzaal De Kring

Naast brasserie voor heerlijke snacks en een lekkere lunch is Brasserie/Restaurant De Kring ook de ideale plek in Zottegem om heerlijk te dineren! Kom langs en verwen uzelf met de heerlijkste vlees-, vis-, en kreeftgerechten. Dat is heerlijk genieten in stijl! Organiseert u een grootschalig etentje, bijeenkomst of ander evenement? Dan kan u een beroep doen op de verhuurde feestzaal van Brasserie De Kring.

Voor meer informatie over het ruime aanbod lekkers, info over de feestzaal en de menukaart kan u terecht op www.brasserie-dekring.be.

Volg hen ook op facebook en blijf op de hoogte van nieuws en updates: klik hier

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief