VDB De Fietsspecialist Kurt Van Den Berge

Openingsuren

Maandag 18/11 Gesloten
Dinsdag 19/11 10:00 - 18:00
Woensdag 20/11 10:00 - 18:00
Donderdag 21/11 10:00 - 18:00
Vrijdag 22/11 10:00 - 18:00
Zaterdag 16/11 10:00 - 18:00
Zondag 17/11 Gesloten

Foto’s

Info

VDB De Fietsspecialist werd in 1988 opgericht te Zottegem en heeft sindsdien een stevige reputatie opgebouwd in de fietswereld.
 

Fietsenwinkel Zottegem

VDB De Fietsspecialist staat garant voor een aanbod aan fietsen en fietsaccessoires van uitstekende kwaliteit. Daarnaast mag u rekenen op een professionele begeleiding bij de aankoop van een fiets.

Bovendien krijgt iedereen die hier een fiets aankoopt een gratis nazicht na drie maanden.
 

Velo de Ville

VDB De Fietsspecialist Is verdeler van Velo-de-Ville, een op en top Duits product waar kwaliteit en persoonlijke afwerking prioriteit hebben. Elke fiets wordt namelijk op maat van de individuele klant wordt gemaakt. U kiest één van de samenstelbare basismodellen en stelt dit verder naar uw wens samen. De framemaat wordt bepaald na een bodyscan, waarbij uw lengte, schouderhoogte, armlengte, bekkenkomhoogte, vuisthoogte en beenlengte gemeten worden met een laser.

Vervolgens beslist u over kleur, framevorm, versnellingssysteem en andere uitrustingen. Zo ontstaat een unieke fiets op maat.

VDB De Fietsspecialist biedt verschillende soorten fietsen. De City reeks is bedoeld voor wie de fiets alledaags wil gebruiken en ook van comfort houdt. De trekking fiets is er dan weer voor diegenen die de fiets alledaags wil gebruiken maar ook af en toe grotere ritten maakt. Dan is er nog de light reeks, bedoeld voor wie graag sportief op een wendbare fiets zit. De reisfiets is bedoeld voor de globetrotters onder u. Tenslotte zijn elektrische fietsen zowel toppers in comfort als op sportief gebied.

Ligging en routebeschrijving