Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren DTS T'Siolle bvba toe

Op afspraak

Info

DTS, gelegen in Zulte, is gespecialiseerd in voegwerken, renovatiewerken, verbouwingswerken, vochtbehandeling, kelderdichting en gevelreiniging.
 

Voegwerken

DTS is gespecialiseerd in voegwerken en heeft een jarenlange ervaring in het voegen van metselwerk. Er wordt gewerkt volgens de regels van de kunst en gezorgd voor een goede voorbereiding van de ondergrond en de juiste samenstelling van de voegspecie. Voegwerken uitgevoerd door DTS staan dan ook garant voor een perfecte afwerking. De voegmortels zijn mogelijk in diverse kleuren, waardoor voegwerken iets heel persoonlijk kunnen worden. Indien gewenst worden enkele stalen geplaatst op uw gevel zodat het makkelijker wordt om een keuze te maken.
 

Kelderdichting

Dankzij toepassing van de juiste vochtbestrijding kan de meest natte en vochtige kelder omgebouwd worden tot een bruikbare en aangename leefruimte of lokaal. De behandeling van vocht in een kelder varieert naargelang de graad, ernst en type infiltratie maar wordt steeds vakkundig uitgevoerd.
 

Cementeren

Cementeren geeft extra bescherming aan de muur zonder deze af te sluiten van de buitenlucht. Indien u uw muur laat cementeren door DTS wordt de muur beschermd tegen vochtinvloeden, is er geen schilderwerk meer nodig en kunnen kleine beschadigingen van de ondergrond worden weggewerkt.

Ligging en routebeschrijving