Openingsuren

Maandag 27/03 09:00 - 17:00
Dinsdag 28/03 09:00 - 17:00
Woensdag 29/03 09:00 - 17:00
Donderdag 30/03 09:00 - 17:00
Vrijdag 31/03 09:00 - 17:00
Zaterdag 01/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 02/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor alle poetshulp aan huis of binnen uw bedrijf moet u bij Be-ga service in Balen zijn. Naast algemene huishoudhulp verzorgen ze ook al uw strijkwerk voor u.
 

Poetshulp voor bedrijven

Bent u ondernemer en heeft u dringend nood aan regelmatige en betrouwbare poetshulp? Ga dan in zee met Be-ga service uit Balen.
Alle schoonmakers zijn professioneel opgeleid en poetsen met respect voor uw materiaal en garanderen een schitterend resultaat. Naast een algemene schoonmaak, kunnen eveneens uw ramen en ruiten gewassen worden. De glazenwassers poetsen zeer discreet, zodat u tijdens het werk niet gehinderd wordt. Dokterspraktijken, klerenwinkels, horecazaken… de professionele ruitenwassers staan klaar voor elke onderneming.
 

Poetshulp aan huis

Bent u op zoek naar professionele poetshulp, maar wilt u daar geen fortuin aan spenderen? Dan bent u bij deze poetsdienst met dienstencheques aan het juiste adres. Er wordt uitsluitend met fiscaal aftrekbare dienstencheques gewerkt, waardoor u een minimum aan kosten betaalt.
De geschoolde poetsvrouwen komen met plezier bij u langs wanneer u maar wilt. Het poetsen gebeurt steeds met kwalitatieve producten, voor een kraaknet resultaat.
 

Strijkwerk

Naast algemene huishoudhulp verzorgt Be-ga service in Balen ook in geen tijd al uw strijkwerk. Als u een strijkcentrale zoekt die al uw strijkwerk snel en professioneel aankan, dan zit u hier goed
Het strijkatelier is elke dag open en verzorgt uw strijk binnen de 24 uur. U kunt zelf uw strijk brengen en terug ophalen. Als u echter nog minder tijd wilt verliezen, kan het bedrijf uw kleren vervoeren in de ruime regio’s Antwerpen en Limburg.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Be-ga service een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond