Openingsuren

Maandag 29/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 27/11 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/11 Na afspraakNa afspraak

Info

Publi Screen

Voor de bedrukking van kledij, het maken van badges, het aanmaken van uw website, het laten maken en opstellen van reclamepanelen en alle andere reclame heeft u slechts één zaak nodig: Publi Screen te Balen.
 

Textiel, T-shirts, sportkledij, vlaggen …

Een van de vele aangeboden diensten van Publi Screen is het bedrukken en borduren van allerhande textiel. U kan bijvoorbeeld T-shirts laten bedrukken met uw logo, maar ook onder meer pullen, sportkledij en andere promotiekledij behoren tot de mogelijkheden. Ook andere textielbedrukkingen zijn mogelijk, zoals spandoeken en vlaggen. Ten slotte zit u hier ook voor het fabriceren van badges om op uw T-shirt te spelden goed!
 

Reclamezuilen, beletteringen, immoborden, raambedrukking …

Ook grote bedrukkingen en beletteringen zijn voor Publi Screen een koud kunstje. Zij voorzien met plezier en grote zorgvuldigheid de belettering en bedrukking van uw logo, bedrijfsnaam of reclameboodschap op reclamezuilen, etalageramen, advertentieborden, bedrijfswagens, reclamefolies en meer. Deze kan er uitzien zoals u dat wenst en zal steeds gebeuren in de stijl van uw logo. Naast deze grote, opzichtige reclame is ook de voorziening van allerlei bedrukte gadgets een optie, zoals reclamepennen, notitieboekjes, mappen en meer.
 

Websites en sociale media

In de 21ste eeuw is er gewoonweg geen ontkomen meer aan: er is geen marketing zoals online marketing. Gelukkig is Publi Screen van alle markten thuis: ze helpt u met veel plezier met het ontwerpen en onderhouden van uw sociale mediapagina’s, maar ook het ontwerpen van een volledige eigen website is een mogelijkheid. U kiest zelf de mate van uw betrokkenheid: zo kan een persoonlijk maar toch professioneel resultaat gegarandeerd worden.
 
Heeft u nog vragen i.v.m. het aanbod, of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via het nummer 014/81 41 17 voor een afspraak of neem een kijkje op 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

altijd vriendelijk... 10 Review door: Wilfried
vriendelijk en behulpzaam... 10 Review door: Wilfried