Openingsuren

Maandag 12/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 13/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 14/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 11/04 Na afspraakNa afspraak

Info

Publi Screen

Voor de bedrukking van kledij, het maken van badges, het aanmaken van uw website, het laten maken en opstellen van reclamepanelen en alle andere reclame heeft u slechts één zaak nodig: Publi Screen te Balen.
 

Textiel, T-shirts, sportkledij, vlaggen …

Een van de vele aangeboden diensten van Publi Screen is het bedrukken en borduren van allerhande textiel. U kan bijvoorbeeld T-shirts laten bedrukken met uw logo, maar ook onder meer pullen, sportkledij en andere promotiekledij behoren tot de mogelijkheden. Ook andere textielbedrukkingen zijn mogelijk, zoals spandoeken en vlaggen. Ten slotte zit u hier ook voor het fabriceren van badges om op uw T-shirt te spelden goed!
 

Reclamezuilen, beletteringen, immoborden, raambedrukking …

Ook grote bedrukkingen en beletteringen zijn voor Publi Screen een koud kunstje. Zij voorzien met plezier en grote zorgvuldigheid de belettering en bedrukking van uw logo, bedrijfsnaam of reclameboodschap op reclamezuilen, etalageramen, advertentieborden, bedrijfswagens, reclamefolies en meer. Deze kan er uitzien zoals u dat wenst en zal steeds gebeuren in de stijl van uw logo. Naast deze grote, opzichtige reclame is ook de voorziening van allerlei bedrukte gadgets een optie, zoals reclamepennen, notitieboekjes, mappen en meer.
 

Websites en sociale media

In de 21ste eeuw is er gewoonweg geen ontkomen meer aan: er is geen marketing zoals online marketing. Gelukkig is Publi Screen van alle markten thuis: ze helpt u met veel plezier met het ontwerpen en onderhouden van uw sociale mediapagina’s, maar ook het ontwerpen van een volledige eigen website is een mogelijkheid. U kiest zelf de mate van uw betrokkenheid: zo kan een persoonlijk maar toch professioneel resultaat gegarandeerd worden.
 
Heeft u nog vragen i.v.m. het aanbod, of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via het nummer 014/81 41 17 voor een afspraak of neem een kijkje op 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

altijd vriendelijk... 10 Review door: Wilfried
vriendelijk en behulpzaam... 10 Review door: Wilfried