Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Balen

Donderdag 23 mei 2024 14:00 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Balen.

Alle handelaars in Balen kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Balen.
Heb jij een zaak in Herent en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Balen rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Balen mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 467 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Pizzaria Saint-Mary Edwardo – 9,15/10
Pizzaria Saint-Mary Edwardo is uw Italiaanse en Egyptische restaurant in één. Naast heerlijke pizza’s biedt het menu een breed scala aan schotels, grill- en steakgerechten, geserveerd met een mix van salade, frietjes en diverse soorten vlees of vis. Voor liefhebbers van authentieke gerechten is de tajine een aanrader, en pastaliefhebbers kunnen genieten van klassiekers zoals bolognese of varianten met zalm of scampi. Kom langs en geniet van de unieke combinatie van Italiaanse en Egyptische gerechten, perfect voor een snelle hap of een uitgebreid diner.

VW Audi Center bv – 9,26/10
VW Audi Center is jouw betrouwbare specialist voor Volkswagen en Audi, waar je kunt rekenen op kwalitatieve en snelle service. Of je nu hulp nodig hebt met de carrosserie, het leggen van winterbanden, of onderhoud, bij Audi Center ben je aan het juiste adres. Ze bieden een breed assortiment aan nieuwe en tweedehandswagens, allemaal zorgvuldig onderhouden. Ook voor herstelwerkzaamheden kun je bij VW Audi Center terecht, waar het team van professionals ervoor zorgt dat je voertuig weer in topconditie is. Dankzij hun expertise en jarenlange ervaring kunnen ze elke klant de best mogelijke zorg en aandacht bieden.

De Vriendelijkste Handelaar van Balen met een score van 9,64/10 is Taverne Westhoek.

Taverne Westhoek – 9,64/10
Bij Taverne Westhoek kun je voor een eerlijke prijs genieten van een kop koffie, een lichte lunch of een uitgebreid diner. Alles op het menu is ook beschikbaar voor afhaling. Het diverse menu biedt zowel vlees- als visgerechten, met de mogelijkheid om je maaltijd te beginnen met een heerlijk voorgerecht. Er is ook een ruime keuze aan nagerechten en een speciaal kindermenu voor de jongere gasten. Heb je geen zin in een volledige maaltijd? Dan kun je altijd wat snacks bestellen, zoals een croque, soep, pasta of borrelhapjes. De taverne biedt voor ieder wat wils in een gezellige en gastvrije omgeving, waardoor het de perfecte plek is voor elke gelegenheid. Of je nu komt voor een snelle hap of een ontspannen diner, bij Taverne Westhoek ben je verzekerd van een smakelijke ervaring.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Balen"