Dierenarts Ine Pszeniczko

Spreekuren

Maandag 24/06 Na afspraak
Dinsdag 18/06 Na afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraak
Zaterdag 22/06 Na afspraak
Zondag 23/06 Gesloten

Foto’s

Info

Dierenarts Ine Pszeniczko in Balen is gespecialiseerd in de verzorging van katten, honden, duiven en konijnen. Uw huisdier kan hier terecht bij gezondheidsproblemen, voor vaccinatie en controle, bij tandproblemen en voor operaties. U kan tijdens de vrije raadpleging of op afspraak terecht in de praktijk te Balen, maar ook huisbezoeken zijn mogelijk.
 

Gezonde dierenvoeding en dieetvoeding

Omdat het voedsel dat u uw huisdier geeft essentieel is voor een goede gezondheid, stelt Dierenarts Ine Pszeniczko u aangepaste voeding voor uw huisdieren voor.

U vindt hier fysiologisch voedsel om de goede gezondheid van uw huisdier te bewaren, aangepast aan de leeftijdscategorie.

Voor dieren die bijvoorbeeld lijden aan obesitas, allergieën, hart- en vaatziekten, diabetes, nierfalen vindt u hier dieetvoeding.
 

Gezondheidsbegeleiding duiven

Houdt u sportduiven? Bij Dierenarts Ine Pszeniczko kan u terecht voor controle van de algemene gezondheid, mestonderzoek en behandeling van sport- en sierduiven.
 

Controle en vaccinatie huisdier

Een Jaarlijkse controle van uw huisdier is onontbeerlijk voor het vroegtijdig opsporen van mogelijke ziektes en ter voorkoming van veel erger.

Het vaccineren van uw hond, kat, fret of konijn maakt ook deel uit van deze preventieve zorg. Het doel is om uw metgezel tegen vaak dodelijke ziekten te beschermen.
 

Zieke dieren

Merkt u veranderingen in het gedrag van uw huisdier zoals vermindering van eetlust, manken, of vermindering van energie? Ga dan onmiddellijk langs bij Dierenarts Ine Pszeniczko zodat deze dierenarts de aanwijzingen kan identificeren en de aandoening kan behandelen.
 

Tandheelkundige zorg huisdieren

Dierenarts Ine Pszeniczko Is gespecialiseerd in tandverzorging bij dieren. Een goede tandverzorging voorkomt een slechte adem, verlies van tanden, bacteriële infecties en meer.
 

Chirurgie huisdier

Bij de dierenarts te Balen wordt uw huisdier geopereerd onder de veiligste omstandigheden.
Zowel voor sterilisatie, castratie, keizersnede, als het hechten van worden en verwijderen van tumoren is uw huisdier in goede handen bij Dierenarts Ine Pszeniczko.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Trefwoorden

Nieuwsbrief