Foto’s

Info

Bij Retoucheshop in de Veldstraat in Begijnendijk kunnen creatievelingen hun hart ophalen aan het grote aanbod aan breigoed, handwerken en hobbymaterialen. Ook wanneer u een kledingstuk wilt laten herstellen, inkorten, bewerken of een nieuwe ritssluiting wilt laten plaatsen bent u hier aan het juiste adres. Als droogkuis nemen zij ook kledingstukken aan om op professionele manier te wassen / reinigen.
Bovendien maken zij zowel over- als vouwgordijnen op maat voor hun klanten,

 

Bezoek nu de nieuwe website via www.borduren-retouche.be en ontdek online hun assortiment aan artikelen en borduurwerken.

 

Retoucheshop, voor al uw retouches en herstellingen.

Als je een scheur of gaatje ontdekt in je favoriete kledingstuk, kan Retoucheshop in Begijnendijk je helpen om het in zijn oude glorie te herstellen. Met jaren ervaring en expertise in de vingers gaat deze retouchewinkel graag de uitdaging aan om je weer te laten stralen in je favoriete jurk, kleedje, sweater, T-shirt, topje of broek.
 

Producten

In de winkel kan je als creatief persoon tal van leuke en toffe producten terugvinden om thuis mee aan de slag te gaan. Denk maar aan breiwol, breinaalden, naaigerief, naaidoeken, enz. 

Er zijn diverse verschillende merken en kleuren beschikbaar om uit te kiezen. Zo krijg je de creatieve vrijheid die je brei- of naaiproject nodig heeft, met het eindresultaat dat je voor ogen had.
Neem snel een kijkje tussen het beschikbare assortiment breiwol, breiboeken en mercerie!
 

Droogkuis en wasserij

Heb je kledij die je niet zelf kan wassen, of die niet geschikt is voor de wasmachine? Dan staat Retoucheshop met hun droogkuis en wasserij je graag bij met hun droogkuis en wasserij.

Je kan er terecht met je kleedjes, blazers, kostuums, hemden, broeken, enz. om deze op een professionele manier terug schoon te maken. Bovendien reinigen zij ook tapijten, gordijnen, overgordijnen, donsdekens en leder.
 

Gordijnen

Ieder huis is anders en ieder raam is dat uiteraad ook. Daarom zijn gordijnen op maat bijna altijd aangewezen, en waar beter om deze te laten maken dan bij Retoucheshop. In de zaak worden je verwachtingen besproken. Je kiest de kleur, het soort stof, de dikte en geeft de gewenste maten door.

Vervolgens gaat Ivette graag aan de slag om voor u de ideale gordijnen te maken.
 

Borduren

Zou je graag iemand verrassen met een gepersonaliseerde boodschap op een handdoek, washandje, schort of fleece deken? Ook dat is mogelijk! 

Je geeft gewoon je keuze door aan Ivette, samen met de boodschap die je er graag op geborduurd had en je hebt in geen tijd een origineel en persoonlijk geschenkje of item!
 

Overige diensten

Bij Retoucheshop kan je bovendien ook langsgaan voor het slijpen van je messen, scharen, kettingen, messen van grasmachines, enz.

Voorts herstellen en plaatsen zij ook ritsen in tenten en zeilen.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Alles was in orde.... 8,2 Review door: Juliette
eerlijk, vriendelijk, super afwe... 10 Review door: Marcia
Super vriendelijke handelaar en... 10 Review door: Paul
altijd vriendelijk... 10 Review door: Ivette
super... 10 Review door: Marcia
Perfect... 10 Review door: Paul
Top!!!!... 10 Review door: Marcia