Diester Verzekeringsgroep bv

Foto’s

Info

Diester Verzekeringsgroep BVBA is een dynamisch verzekeringskantoor waar u als particulier, zelfstandige of kleine en middelgrote onderneming terecht kan voor al uw verzekeringsbehoeften.
 

Particulieren

Elke dag goed verzekerd zijn of investeren in de toekomst? Met de verzekeringen op maat en interessante spaar- en beleggingsverzekeringen van Diester kunt u zorgeloos genieten van elke dag.
Diester maakt u wijs in het aanbod verzekeringen voor voertuigen. Zo komt u hier alles te weten over uw autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering en ongevallenverzekering
Uw woning en uw gezin beschermen is essentieel. Ga langs bij Diester Verzekeringsgroep voor alle informatie over een woningverzekering en burgerrechtelijke aansprakelijkheid van het gezin.
Ook tijdens uw vrije tijd is het handig om slim verzekerd te zijn. Ontdek in het kantoor te Bekkevoort alles over een reisverzekering, paardenverzekering, jachtverzekering, bootverzekering en fietsverzekering.
 

Zelfstandigen en kleine ondernemingen

Als zelfstandig ondernemer wilt u zich wapenen tegen onverwachte tegenslagen. Kies samen met Diester de juiste verzekering voor uw onderneming. Ontdek alles over verzekeringen met betrekking tot uw bedrijf, bedrijfsgebouw, pensioen en gewaarborgd inkomen in het verzekeringskantoor te Bekkevoort.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief