Dr. Massonet Guy

Foto’s

Info

Voor de goede gezondheid van uw kleine en grote huisdieren en vee in en rond Bekkevoort staat Dierenarts Massonet Guy paraat.
 

Dierenarts te Bekkevoort voor uw honden, katten, knaagdieren …

Op Dierenarts Massonet Guy kan u rekenen voor de controle en behandeling van zieke of gewonde huisdieren, groot of klein. U kan er terecht voor allerhande behandelingen of de jaarlijkse check-up van uw hond, kat, konijn, cavia … De dokter zal zorgen voor een grondige analyse van alle eventuele kwaaltjes waar uw dier aan lijdt en zal, indien nodig, de gepaste medicijnen voorschrijven of chirurgisch ingrijpen.
 

Ook veearts voor vee, pluimvee en paarden

Naast het verzorgen van huisdieren is Dierenarts Massonet Guy gespecialiseerd in het verzorgen en genezen van allerhande vee en pluimvee. U kan als boer, vogelhouder of paardeneigenaar uitgaan van een grondig onderzoek en medische behandeling van alle behandelde dieren. Dit kan wederom gaan over routineonderzoek of een specifieke behandeling.
 

Medisch en voedingsadvies op maat van uw dier

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Om die reden kan u bij Dierenarts Massonet Guy altijd genieten van professioneel advies en informatie over geschikte voeding en verzorging van uw dier, of het nu gaat om een kat of een koe.
 
Heeft uw huisdier of vee een medisch probleem, heeft u vragen inzake dierengezondheid en -verzorging of bent u gewoon op zoek naar een arts voor een jaarlijkse controle van uw dier? Dan kan u voor de regio Bekkevoort vertrouwen op Dierenarts Massonet Guy.

Ligging en routebeschrijving