Lollipopland

Openingsuren

Maandag 21/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/09 10:00 - 17:00
Zaterdag 26/09 10:00 - 17:00
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar ambachtelijke pralines, een mooi geschenk, stijlvol doopsuiker of feestelijke attenties? Dan bent u bij Lollipopland zonder twijfel aan het juiste adres!
 

Heerlijke pralines, confiserie en ambachtelijke cupcakes

Lollipopland zit boordevol lekkere kleine zoetigheden. Denk bijvoorbeeld maar aan artisanale Belgische pralines, een ruim aanbod aan confiserie, een verfijnd likeurtje, geschenkmanden op maat, enz...Waar deze zaak echter vooral om bekend staat, is haar ambachtelijk, gepersonaliseerd gebak. Op vrijdagnamiddag en zaterdag zijn er cupcakes verkrijgbaar maar het gebak wordt vooral bereid op bestelling. Een volledig overzicht vindt u op de website.
 

Stijlvol doopsuiker en originele attenties

Viert u een verjaardag of een geboorte, wilt u iemand verrassen of organiseert u een ander feestje? Ieder feestje is helemaal compleet met een attentie van bij Lollipopland. Alles wordt uitgewerkt naar uw smaak en wensen. Wilt u graag uw doopsuiker zelf afwerken? Wij helpen u graag op weg.
 

Lollipopland op uw kinderfeestje

Ten slotte kan u het feestteam van Lollipopland huren op uw kinderfeestjes! Hou onder hun begeleiding een cupcake- of snoeptaartfeestje en laat de kinderen heerlijk genieten. Achteraf kunnen de jarige jop en diens vriendjes en vriendinnetjes hun deel van het lekkers mee naar huis nemen en daar nog lekker nagenieten.

Voor meer informatie en tarieven bent u altijd welkom in de zaak zelf of op www.lollipopland.be. Het lollipopteam hoopt u alvast gauw te mogen ontvangen!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

geen opmerkingen,alles dik in or... 9,5 Review door: Marina
Beste Taartjes ever !... 10 Review door: Inge
Altijd super vriendelijk en behu... 9,5 Review door: KATRIEN
Marie-Eve is een super lieve dam... 10 Review door: Lucienne
Sjieke en prachtige geëtaleerde... 10 Review door: Loeda
Super vriendelijk en mega gezell... 10 Review door: Liesbeth