Reef Gems

Openingsuren

Maandag 17/05 Gesloten
Dinsdag 18/05 Gesloten
Woensdag 19/05 16:00 - 20:00
Donderdag 20/05 16:00 - 20:00
Vrijdag 21/05 16:00 - 20:00
Zaterdag 15/05 10:00 - 18:00
Zondag 16/05 Gesloten

Info

Reef Gems in Bekkevoort is dé speciaalzaak voor aquaria 

Zaakvoeder van Reef Gems, Dieter, heeft van een gepassioneerde hobby, zijn beroep kunnen maken. Alreeds sinds kinds af aan heeft hij een passie ontwikkeld voor alles wat in zoutwater leeft. Je kan er werkelijk alles terugvinden om je aquarium thuis tot in de puntjes in orde te brengen. 
 

Zoutwater aquarium

Reef Gems in Bekkevoort wordt niet voor niets dé speciaalzaak voor zoutwater aquaria genoemd. Dieter staat altijd voor je klaar om je met raad en daad bij te staan om jouw unieke aquarium samen te stellen en hoe je deze het best kan onderhouden. 
 

Koralen en zeevissen

Dieter heeft ook meer dan 750 koralen en meer dan 150 zeevissen in zijn gamma. Dankzij deze grote keuze is er voor ieder wat wils bij Reef Gems om je aquarium compleet te maken. op de persoonlijke website kan je alvast een eerste kijkje nemen in zijn gamma: https://reefgems.be/ .
 

Nano tanks

Daarnaast bieden ze bij Reef Gems ook professionele en op maat gemaakt aquarium systemen aan. Dit kan gaan van Nano tanks tot professionele systemen die verwerkt zijn met de allerbeste technologie. 
 

Onderhoud aquarium

Het is vanzelfsprekend dat Dieter van Reef Gems alles in huis heeft voor alle soorten onderhoudbeurten of nazicht van bestaande systemen. Je kan er terecht voor werkelijk alles wat met professionele zoutwater aquariums te maken heeft. Er is maar één naam en adres dat je hoeft te onthouden, Reef Gems op de Staatsbaan 274 in Bekkevoort. Geniet dankzij Dieter ten volle van jouw unieke en persoonlijke aquarium. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief