Make Up & Beauty Artist - Nathalie De Neyer

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 19/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/08 Na afspraakNa afspraak

Info

Make-Up artist Nathalie de Neyer

Al reeds enkele jaren heNathalie de Neyer zichzelf gespecialiseerd in de wereld van make-up en het aanbrengen van de perfecte look. Zo maakt ze oa het verschil tussen dag -en avond make-up, bruids make-up, make-up voor fotoshoots, modeshows, theatershows maar ook het maquilleren voor alledaagse schoonheid.
Naast  ervaring als make-up artist heeft zij nog een ander talent dat noodzakelijk is voor het uitoefenen van haar job: een luisterend oor. Bij Make-Up artist luister men altijd goed naar wat jij wilt en nodig hebt om zo tot een perfect resultaat te komen. 
 

Make-up workshops!

Iedere vrouw wilt er natuurlijk stralend uitzien bij speciale gelegenheden. Heb jij een speciale gelegenheid op de agenda staan zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, trouw of wil je gewoon een leuke avond uitgaan met vriendinnen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor één van de make-up workshops. Hier leer je alle kneepjes van het vak tijdens een gezellige avond met vriendinnen zodat je al snel jezelf of elkaar kan helpen met het aanbrengen van de perfecte look. 
 

Gepersonaliseerde bruids make-up!

Ga jij binnenkort in het huwelijksbootje stappen? Maar weet je nog niet goed welke look of make-up het beste bij jou past? Geen probleem! Bij Make Up & Beauty Artist - Nathalie De Neyer kan je terecht voor een proefmake-up sessie. Tijdens deze sessie gaan we samen op zoek naar de perfecte look zodat jij zal stralen op jouw speciale dag!
 

Maquilleren!

Wil je liever voor een natuurlijke, alledaagse look gaan met een beetje make-up? Ben je het niet gewoon om je simpelweg te maquilleren?  Hier zorgt men ervoor dat je ook zal stralen door een simpele maquillage.
Toch al ervaring in het maquilleren? Ook dan zal Nathalie jou helpen door jouw make-up er nog beter te laten uitkomen met een intensere look. 
 

Beauty artist Nathalie de Neyer

Naast make-up artist is Nathalie nu ook beauty artist. Zij specialiseert zich  dus niet enkel in het aanbrengen van de perfecte look op jouw huid, maar ook in de schoonheid van jouw huid zelf.
Is je huidtint vaal? Heb je last van veel stress of heb je nood aan ontspanning? Kies dan voor de totale gelaatsbehandeling die Make Up & Beauty Artist waarbij  alle onzuiverheden weggewerkt worden, de wenkbrauwen zorgvuldig geëpileerd worden en er voor gezorgt word dat de huid weer volledig gaat stralen.
 

Handverzorging, manicure of gelish nails!

Onze handen weerspiegelen vaak onze persoonlijkheid. Daarom is het van groot belang dat je je handen behandelt met de grootste zorg. Hier inde Middelweg kan je altijd terecht voor een complete handverzorging en bijbehorende manicure. Ook voor het aanbrengen van gelish nails kan je er terecht. Het is een verharde nagellak die tot drie weken zal blijven shinen en die jouw natuurlijke nagel niet zal beschadigen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Make Up & Beauty Artist - Nathalie De Neyer een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond