Openingsuren

Maandag 21/06 13:00 - 19:00
Dinsdag 22/06 13:00 - 19:00
Woensdag 16/06 13:00 - 19:00
Donderdag 17/06 GeslotenGesloten
Vrijdag 18/06 13:00 - 19:00
Zaterdag 19/06 10:00 - 17:00
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Wordt het tijd voor een nieuwe fiets? Dan denkt iedereen in de omgeving van Lovenjoel/ Bierbeek onmiddelijk aan Re-Cycle! Deze zaak heeft in zijn nog jonge bestaan al naam gemaakt als een van de beste fietsverkooppunten van de streek, steeds met een prima kwaliteit. 
 

Kwalitatieve fietsenhandel

Re-Cycle biedt een ruim assortiment aan van verschillende fietsmodellen van de merken Merida, Gazelle, Lavenir, Vogue,  en Popal. Deze kwaliteitsmerken, gecombineerd met een excellente service, staan garant voor een uitstekende fietservaring voor elke klant.
 

Re-Cycle 

Re-Cycle doet zijn naam eer aan door verder te gaan dan louter de verkoop van fietsen. Hierbovenop doen ze ook nog eens aan herstellingen aan een scherpe prijs. Meestal zal u de fiets die dag zelf nog terug kunnen komen ophalen, maar bij grote herstellingen waarbij dit niet het geval is komt u mogelijks in aanmerking voor een tijdelijke vervangfiets, helemaal gratis! Verder gaat de handel van Re-Cycle in twee richtingen: ze doen ook aan aankoop van fietsen om die vervolgens tweedehands te verkopen en zo een nieuw leven te geven. 
 

Accesoires

Bij de verkoop van fietsen hoort natuurlijk een ruim assortiment aan accessoires en toevoegingen om je nieuwe fiets mee uit te rusten. Bij Re-Cycle vindt u onder meer fietstassen, fietsbellen, fietshelmen, fietszadels & kleding in verschillende vormen en kleuren. Je kan dus naar hartelust zelf personaliseren en aanpassen, de plaatsing neemt Re-Cycle graag van je over indien nodig.
 

Bikefit

Tenslotte gaat de gepersonaliseerde bediening van Re-Cycle ver. Speciaal voor klanten met bijvoorbeeld nek- of rugklachten bieden zij de bikefit-service aan. Deze houdt een volledige analyse en opmeting van uw lichaam in om zo te bepalen wat voor u specifiek de ideale fietshouding is. Vervolgens zal uw fiets hieraan worden aangepast. Op die manier zal u met maximaal comfort kunnen fietsen, zonder last van uw eerdere klachten. 

Om de service en het ruime assortiment zelf te bekijken, dient u slechts even langs te komen in Re-Cycle in de Kruisstraat 5 te Bierbeek (Lovenjoel). 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goed bezig jurgen!... 10 Review door: Jan
Goed bezig, doe zo verder. Profi... 9,6 Review door: Bernadette
Beste wensen voor 2021 Jurgen... 10 Review door: Jean-Jacques
Snelle en goede service... 10 Review door: Koen
Zeer vriendelijke en hulpvaardig... 10 Review door: Steven
Geweldige service en steeds met... 9 Review door: Greet
Zeer goede service en een vriend... 9,6 Review door: Staf