Openingsuren

Maandag 05/12 Gesloten
Dinsdag 29/11 09:00 - 18:00
Woensdag 30/11 09:00 - 18:00
Donderdag 01/12 09:00 - 18:00
Vrijdag 02/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 03/12 09:00 - 18:00
Zondag 04/12 Gesloten

Foto’s

Info

Dierenbenodigdheden in Bonheiden

Dierenspeciaalzaak Jest and Pets is het paradijs voor dierenliefhebbers, gelegen te Bonheiden! Bij Jest and Pets staat uw huisdier centraal en natuurlijk ook de voeding en de verzorging ervan. Of het nu voor uw hond, kat, vogel, vis of knaagdier is, u vindt het bij deze dierenspeciaalzaak in Bonheiden!

Eveneens hebben zij een ruim aanbod in voorraad in vogels, knaagdieren en vissen.
Bent u op zoek naar kippendrinkbakken of -eetbakken, een mooi hondenhok, hondenkussens van klein naar groot, kattenkrabpaal, een aquarium of speelgoed voor honden en katten, Het assortiment in de winkel is enorm.

Bekijk zeker ook eens onze 'Fotogalerij', knop hierboven: https://www.handelsgids.be/bonheiden/jest-and-pets/fotogalerij/ 
 

Honden -en kattenbenodigdheden in Bonheiden

Ook voor uw honden- en kattenmandjes, speeltjes, krabpalen, leibanden en dergelijke kan u bij Jest and Pets terecht. 
Verder staan zij ook garant voor het juiste advies als het om dierenvoeding of benodigdheden gaat, langsgaan bij Stephan en zijn team is dus zeker de boodschap!

Wat deze dierenspeciaalzaak zo speciaal maakt is dat ze geen gewone dierenspeciaalzaak zijn. Zij zorgen namelijk ook voor de nodige trimbenodigdheden voor uw huisdier. U vindt bij hen de juiste kledij, trimbenodigdheden en vachtverzorgingsproducten aan zeer voordelige prijzen!
 

Knaagdieren en benodigdheden in Bonheiden

Bij Jest and Pets beschikken ze over een ruim assortiment aan snacks, speelgoed, kooien en hokken, bodembedekkingen, verzorgingsmateriaal en knaagdiervervoer. Hebt u een konijn, hamster, cavia of noem maar op, u bent bij hen aan het juiste adres 
 

Vogel en Pluimvee benodigdheden in Bonheiden

Bij Jest and Pets onderscheiden ze zich van de concurrentie door hun uitgebreid assortiment. Niet enkel inzake materiaal en voeding maar ook inzake verschillende diersoorten. Hebt u iets nodig voor uw vogel, papegaai, parkiet of kippen? Niet iedere dierenspeciaalzaak zal u kunnen helpen. Bij Stephan kan u steeds terecht hiervoor.
 

Vissen benodigdheden

Een vis is ook een huisdier dat redelijk veel verzorging en onderhoud nodig heeft. U kan bij Jest & Pets steeds terecht voor uw visvoer en aquariumbenodigdheden om uw aquarium zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw vis(sen). Hebt u net een nieuwe vis gekocht en bent u nog op zoek naar kwaliteitsvolle en voordelige aquariums? Kom dan zeker eens kijken naar hun gamma aan aquariums!
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Jest and Pets

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Jest and Pets een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Beste wensen voor het eindejaar!... 9,5 Review door: Pieter
Doe zo voort... 7,8 Review door: Kato
Zeer vriendelijke bediening! Dan... 9,4 Review door: Pieter
Toffe bediening en producten... 9 Review door: Jolijn
Jullie doen dat super!... 9,4 Review door: Gerda