Kapsalon Parelmoer

Openingsuren

Maandag 11/07 Gesloten
Dinsdag 05/07 Gesloten
Woensdag 06/07 09:00 - 17:00
Donderdag 07/07 09:00 - 18:00
Vrijdag 08/07 08:30 - 18:00
Zaterdag 09/07 08:00 - 16:00
Zondag 10/07 Gesloten

Info

Kapsalon Parelmoer, gelegen aan de Lange Dreef in Bonheiden, is een professionele kapperszaak waar u terecht kunt om uw haar te laten knippen, bijwerken, kleuren of stylen. De producten van Kerastase en L'Oréal staan garant voor een kwalitatieve en rustgevende knipbeurt. Carina, al ervaren kapster, zorgt ervoor dat u hier met een gerust gemoed binnenstapt en met stralend haar weer buiten wandelt. 

Er is de mogelijkheid om producten aan te kopen in de zaak of ze telefonisch te bestellen. Eventueel kunnen ze zelfs thuisgeleverd worden. Als bijkomende troef kunt u bij Kapsalon Parelmoer een kleurtje opdoen onder een professionele Ergoline-zonnebank. 

 

Kapsalon

Door de jarenlange ervaring en vriendelijke uitstraling van kapster Carina voelt u zich onmiddellijk op uw gemak in de kappersstoel. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn welkom om plaats te nemen voor de spiegel en hun haar te laten omtoveren naar een look die hen aanspreekt.

Bij twijfel kan er steeds advies of raad gevraagd worden.
 

Producten

Bij Kapsalon Parelmoer wordt er voornamelijk gewerkt met de producten van Kerastase en L'Oréal. Deze merken hebben doorheen de jaren hun nut ruimschoots bewezen als het op haarverzorging aankomt. Daarom kiezen Carina en Tamara resoluut voor deze topproducten.

U kan de producten in de zaak aankopen, zodat u thuis de haarverzorging kunt verderzetten en uw haar steeds in optimale conditie blijft. Als u niet in de mogelijkheid bent om zelf naar de zaak te komen, kunt u ook producten bestellen en deze thuis laten afleveren. Geef hiervoor even een seintje op het telefoonnummer van de zaak en u wordt verder geholpen.
 

Zonnebank

Wanneer u nood hebt aan een zonnebanksessie of uw kleurtje wat wilt bijschaven, is het tevens mogelijk om gebruik te maken van de Ergoline zonnebank van Parelmoer. Ga er gerust vrijblijvend langs en laat naast je haar ook je huid schitteren!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kapsalon Parelmoer een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond