Think Global bvba

Openingsuren

Maandag 22/10 08:00 - 18:00
Dinsdag 23/10 08:00 - 18:00
Woensdag 24/10 08:00 - 18:00
Donderdag 25/10 08:00 - 18:00
Vrijdag 26/10 08:00 - 18:00
Zaterdag 27/10 Na afspraak
Zondag 28/10 Gesloten

Foto’s

Info

Als boekhoudkantoor te Bornem richt Think Global zich tot KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen. De ervaren boekhouders begeleiden dossiers van bij de start tot en met de aangifteverplichtingen. Bovendien biedt Think Global een aparte service voor het verwerken van uw loonadministratie. Het kantoor staat in voor het voeren van de volledige boekhouding, verlenen van fiscaal advies en verwerken van alle wettelijke verplichtingen en publicaties.
 

Boekhouding

De boekhouding is dan misschien niet uw hoofdactiviteit, toch blijft een correcte boekhouding een niet te missen ingrediënt voor het optimaal functioneren van uw bedrijf. Het boekhoudkantoor te Bornem neemt u dan ook graag de boekhouding uit handen, zodat u zich kan focussen op de kernactiviteit en datgene waar u goed in bent.
Of het nu gaat om bijstand bij de oprichting van een nieuwe zaak, of om een helpende hand te bieden bij uw volledige boekhouding, het kantoor te Bornem is van vele markten thuis en kan zeker een toegevoegde waarde betekenen voor uw bedrijf.
 

Advies starters

Think Global staat in voor de volledige begeleiding bij het starten van een eenmanszaak of KMO. Denk aan hulp bij de volledige boekhouding, verlenen van fiscaal advies en verwerken van alle wettelijke verplichtingen en publicaties.
 

Ervaren fiscalist voor al uw BTW verplichtingen

De belastingadviseur, of fiscalist, uit Bornem heeft een specialisatie opgebouwd op het gebied van belastingen. Laat u als ondernemer adviseren door Think Global met betrekking tot belastingen en uw belastingaangiften. U kunt al uw BTW verplichtingen aan dit kantoor toevertrouwen.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Think Global bvba, 2880 Bornem, Sint-Amandsesteenweg 92