Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bornem

Donderdag 23 mei 2024 16:04 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Bornem.

Alle handelaars in Bornem kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Bornem.
Heb jij een zaak in Bornem en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Bornem rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Bornem mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 732 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Brood en Banket Oud Huis verhelst – 9,25/10
Bij Brood en Banket Oud Huis Verhelst in Bornem kun je dagelijks genieten van een heerlijk ambachtelijk ontbijt of een lekkernij voor doorheen de dag. Bekend in heel Bornem en omstreken, worden hier kwalitatief hoogstaande producten vervaardigd. Van overheerlijke fruittaarten tot decadente chocoladetaarten, het uitgebreide assortiment biedt voor elk wat wils. Dankzij de handige broodautomaat naast de winkel kun je op elk moment van de dag vers brood en sandwiches halen. Bestel en betaal je favoriete producten doordeweeks om ze zonder wachtrij op zondag op te halen. Bezoek Oud Huis Verhelst en ontdek de smaak van ambachtelijke perfectie!

Kapsalon Asselberghs 9,37/10
Welkom bij haarspecialist Kapsalon Asselberghs, waar je in een gezellige sfeer wordt verwelkomd door een enthousiast team. Naast een kapsalon biedt Kapsalon Asselberghs ook een schoonheidsinstituut en een haarkliniek. In het schoonheidsinstituut, onder leiding van Lissa Asselberghs, geniet je van optimale verzorging en professionele behandelingen zoals semi-permanente make-up. Het kapsalon, geleid door Carry Goiris met 25 jaar ervaring, zorgt voor jouw perfecte look. In de haarkliniek, begeleid door Philip Asselberghs, kun je terecht voor haaranalyse, medische pruiken en haarprothesen. Bij Kapsalon Asselberghs ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

De Vriendelijkste Handelaar van Bornem met een score van 9,55/10 is Bongaerts Juwelier

Bongaerts Juwelier – 9,55/10
Ben je op zoek naar een ruim aanbod aan juwelen en uurwerken? Bij Bongaerts Juwelier in de Boomstraat te Bornem ben je aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring biedt Frederik Bongaerts een gevarieerde collectie juwelen, van trouwringen tot armbanden, die modern en tijdloos zijn. Hun uitgebreide uurwerkenassortiment omvat topmerken zoals Festina en Fossil. Daarnaast kun je hier terecht voor het inschieten van oorbellen, transformatiejuwelen, en kinderoorbellen. Herstellingen aan juwelen en klokken worden in het eigen atelier uitgevoerd. Bezoek Bongaerts Juwelier voor deskundig advies en hoogwaardige producten.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bornem"