Séverine's Petit Dejeuner

Openingsuren

Maandag 18/10 07:00 - 11:00
Dinsdag 19/10 07:00 - 11:00
Woensdag 20/10 07:00 - 11:00
Donderdag 21/10 08:00 - 11:00
Vrijdag 22/10 07:00 - 11:00
Zaterdag 23/10 07:00 - 11:00
Zondag 24/10 07:00 - 11:00

Info

Wil je uw geliefde eens verwennen met een romantisch ontbijt op bed, is er een persoon die je graag wil bedanken of valt er iets te vieren? Wat ook de reden is je scoort altijd met een ontbijt aan huis van Séverine’s Petit Déjeuner uit Damme. 
 
In eigen huis bereid.
 
Alle broodjes en koffiekoeken worden in eigen huis bereid en worden met de uiterste zorg voor u vers gebakken. Bovendien zijn alle producten van hoge kwaliteit en kan u rekenen op een lekker en gezond glaasje vers geperst fruitsap. Het beleg en het vers fruit worden u mooi geserveerd op bordjes. 

 
Het ideale geschenk.
 
Valentijn, moederdag, vaderdag of een verjaardag. De ontbijten van Séverine’s Petit Déjeuner zijn het ideale geschenk voor eender welke gelegenheid. Van standaard ontbijt tot Super Luxe ontbijt met bubbels of wat dacht je van een kinderontbijt. Geraak je er niet aan uit dan is er ook nog steeds de cadeaubon die je gemakkelijk onder de kerstboom stopt. Wat je ook kiest het is mooi om te geven en heerlijk om te krijgen. 

 
Gratis aan huis geleverd.
 
Iedere ontbijtmand word gratis op de door jou gekozen locatie geleverd. Bij jou thuis, op het werk of bij die ene persoon die je graag wil verrassen. Bestel voor 15u en ontvang de ochtend erna uw overheerlijk ontbijt aan huis geleverd. Séverine’s Petit Déjeuner levert voor u gratis in volgende gemeenten: Damme, Brugge, Maldegem en Knokke-Heist. Ook in andere gemeenten word er voor u geleverd mits een kleine toeslag. 

Bekijk het assortiment ontbijtmanden en hun inhoud op www.lekkerontbijten.be. Heb je suggesties, allergieën of specifieke vragen? Séverine’s Petit Déjeuner houd rekening met uw noden en wensen.
 
Combineer uw heerlijk ontbijt aan huis met een ontspannende massage of gelaats,- lichaamverzorging  bij Esthetiek Séverine. Meer info op de website.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/